Компютърна диагностика на TDI мотор в Пловдив къде ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Компютърна диагностика на TDI мотор в Пловдив къде ?
На последък машината нещо не върви като преди от турбото ли е дебитомер,разспръсквачи ли не знам !? Прави ми впечатление че леко взе да припушва черен дим най вече при ускорение.Преди това липсваше.Интересува ме къде в Пловдив могат да ми направят компетентно диагностика на мотора , и все пак да не ми искат много пари за това.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
juve написа:Бош сервиз май беше.
така става там диагностиката ..... по добре се разходи до Софето към някой от клубните майстори - хем да я попродухаш , хем да може после да им мрънкаш във форума , че еди какво си по рано беше добре , ама сега нещо май се е прецакало
Точно от този сервиз на Бош съм много доволен.Беше едно момче-разгледа ми всичко,покоментирахме,даде ми съвет и съм много доволен!Иначе бавно става процедурата!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Re: Компютърна диагностика на TDI мотор в Пловдив къде ?
Точно от този сервиз на Бош съм много доволен.Беше едно момче-разгледа ми всичко,покоментирахме,даде ми съвет и съм много доволен!Иначе бавно става процедурата!
Аз лично нямам нищо против тях , напълно вероятно е да има и големи майстори между тях , но с гаранция има и "магесници" между тях ( като навсякъде) ..... Впечатления - имахме проблем с едно ауди А6 2.5 TDI- PD .... и при все , че това са мотори капризни ( според общото мнение) все пак голям спектакъл видях там .....

- kasapina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re:
Apokalypsis написа:juve написа:Бош сервиз май беше.
така става там диагностиката ..... по добре се разходи до Софето към някой от клубните майстори - хем да я попродухаш , хем да може после да им мрънкаш във форума , че еди какво си по рано беше добре , ама сега нещо май се е прецакало
Да не съм бил аз

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”