не ходете при: Варна, ул. Явор 26, Станислав Стоянов

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Peychev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

не ходете при: Варна, ул. Явор 26, Станислав Стоянов

Мнениеот Peychev » Сря 04 мар 2009 17:39

Хора от Варна! Не отивайте при следния човек :

Варна, ж.к. Васил Левски, ул. Явор 26, Станислав Стоянов *0899907677

Отидох да ми смени филтрите на газовото, разглоби ги и не можа да ги сглоби, и ги остави ей така - да си изпускат газ, и каза да се оправям. Пълен некъдърник! Води се оторизиран сервиз на Фобос за Варна. Отидах при друг човек от отиризараните и свърши работата за 10 минути.

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Re: не ходете при: Варна, ул. Явор 26, Станислав Стоянов

Мнениеот I4o_naskov » Сря 04 мар 2009 19:56

Поредния некадърник.Благодаря ти колега аз живея в този район поне да знам да не ходя там ако ми се наложи :да:

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Re: не ходете при: Варна, ул. Явор 26, Станислав Стоянов

Мнениеот tvt555 » Вто 28 юли 2009 16:49

...ООО и аз съм му ял попарата. Колата ми седя 5 дена в сервиза. Всеки ден ходех, той пуфти, мрънка, мотае се, изчезва на някаде...Не направи нищо, накара ме да си купя дроселна клапа, да си сменя датчик за температурата, кабели, свещи ..абе само където не си пребоядисах колата. Накрая едвам се добрах до вкъщи. Така ми беше разцентровал колата, че във Фобос Плевен половин ден я оправяха и се смяха. аа..даже беше забравил даже да ми попълни гаранционния талон!!! Абсолютен мензис! Набута ме сума ти пари, прцака ми колата и ми скъса нервите.
Във Фобос София са същите... само от Плевен съм доволен

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”