наскоро си смених колата. За нещастие или не съм я видял или ме е чукнало тези дни малко камъче по предното стъкло. Забелязах малка люспичка пред пасажера. След ден два вече имаше два лъча пукнатинки. Днес видях зачатък и на трети лъч...

Разрових се из интернет и попаднах на обява за възстановяване на автостъкла. Малко сервизче в Динабат (близо до басейна) на ул. Тинтява номер 100 (в двора на ПОЛИГРАФСНАП).
Обадих се на телефона и бях любезно поканен на място с уговорен час в удобно за мен време. Посрещна ме благ човечец към 40-50 годишен. Прегледа колата, каза ми какво ще струва, какви са последиците, ако не се третира, обясни ми на кратко за технологията и ми показа снимки и няколко статии за сервиза и начина на работа.
Реших да се пробвам и да го направим пък каквото сабя покаже. Ето и какво се получи:
Останах направо потресен от неочакваният резултат

Сега трябва да знаеш за щетата и специално да я търсиш за да се види. Дадоха ми и гаранция, че третираното място няма да се отвори в цепнатина.
Изключително съм доволен и бих препоръчал сервизчето на всеки нуждаещ се.
Човекът спомена, че обработват всякакви щети върху автостъкла стига да не са тотални разбира се. Каза, че дори са правили цяла цепнатина (от край до край) на екзотичен автомобил чиито собственик не е могъл да си намери ново стъкло.
Посещенията стават със записване на:
телефон: 02 962 48 33
мобилен телефон: 0898 58 63 63