jetta mk2 тропане по предницата

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

jetta mk2 тропане по предницата

Мнениеот boje » Пон 30 мар 2009 19:09

Здравейте колеги.от известно време ми се появи тропане в предницата на вярната джета-по малки дупки или по равно дори понякога си тропа.преди време като Люси ми настрой карбуратора ( :bowdown ) ми каза,че са ми заминали амортесиорите отпред,после един друг до нас ми каза че някакви тампони са инапукани ,ма пролетта да съм я правил и бях решил като се оправи времето да я оправям.днес я закарах пак в едно малко гаражче да я види един че уж познат и ми изреди една камара неща по предницата и каза че ще струва 400 лева като се има предвид че като на приятел щял да ми вземе 80 лева за работа.понеже хич не съм запознат с цени и тн искам да ви помоля да ми кажете къде в София да я закарам за да бъде обективно всичко,а не като ме видят някой си каже те тоя ще го преметнеме и да ми вземе колкото половината джетка :) и също ако можете да ми кажете амортесиори нови 2 предни какви пари ще са-някакво средно качество ме интересува :) благодаря ви предварително :обичам ви

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”