Проблем изгубен ключ аларма с имобилайзер Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Badjanak
Автомобил:
Двигател:

Проблем изгубен ключ аларма с имобилайзер Пловдив

Мнениеот Badjanak » Сря 08 апр 2009 22:55

Здравейте!
Живея в Пловдив.
Купувам си Пасат 1.8 1999 г. Продават ми колата само с 1 ключ (резервния), без полагащите се оригинални 2 ключа със съответните чипове за активиране на заводската аларма с имобилайзера. Според вградения датчик, при заключване блокировката работи, но звуков сигнал при евентуално отваряне на колата няма.
За сметка на това, колата е преоборудвана с друга аларма, чиито чипове за активация също са изгубени "някъде по пътя"...
Имам следните 2 въпроса:
1. Дали е възможно демонтирането на "новата" аларма и връщане в действие на заводската?
2. В този ред на мисли възможно ли е и изработването на дубликат на оригиналните ключове (с чипчето), при положение, че разполагам със заводския им номер и ако да, къде в Пловдив?

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
dancho_kolev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем изгубен ключ аларма с имобилайзер Пловдив

Мнениеот dancho_kolev » Вто 28 апр 2009 14:49

Имам телефона на един автоключар- Жоро се казва тел. 0888775044.И аз съм с един ключ на Пасата и трабва да вадя при него втори и все отлагам! Успех !

konstantinov1980
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот konstantinov1980 » Съб 02 май 2009 9:34

Колега, няма никакъв проблем, може да се обучи нов чифт ключове с нов чип. Не се притеснявай изобщо, всеки що-годе сносен алармаджия ще ти го направи, а те работят и с автоключари. Само дето работата изглежда съмнителничка така - нещо ще те цакат.

nikopld
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikopld » Съб 02 май 2009 11:19

Badjanak написа:Здравейте!
Живея в Пловдив.
Купувам си Пасат 1.8 1999 г. Продават ми колата само с 1 ключ (резервния), без полагащите се оригинални 2 ключа със съответните чипове за активиране на заводската аларма с имобилайзера. Според вградения датчик, при заключване блокировката работи, но звуков сигнал при евентуално отваряне на колата няма.
За сметка на това, колата е преоборудвана с друга аларма, чиито чипове за активация също са изгубени "някъде по пътя"...
Имам следните 2 въпроса:
1. Дали е възможно демонтирането на "новата" аларма и връщане в действие на заводската?
2. В този ред на мисли възможно ли е и изработването на дубликат на оригиналните ключове (с чипчето), при положение, че разполагам със заводския им номер и ако да, къде в Пловдив?

Благодаря предварително!

И аз съм с един ключ...оригиналния.заводската аларма е направена без звук само с присвяткане на мига4ите когато заклю4ваш .Ще се разпищи евентуално ако някй разбие бравата и отвори....

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”