Смяна на пружини

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
dankg
Автомобил: Golf 3 TDI
Двигател: 1z - 1996

Смяна на пружини

Мнениеот dankg » Вто 28 апр 2009 11:53

Здравейте и от мен,
Наскоро си купих Голф 1.9 ТДИ 1996г. 90кс., обаче е много ниско окачването, ходих до сервиза на Дунев в Дианабад и ми казаха, че ще сменят пружините. Питането ми е дали само от това наистина ще се оправи и дали този сервиз е добър от към цена и качество, ако не е препоръчайте.
Следващият въпрос-от къде да закупя тези прожини и кои си заслужават. От Дунев ми казаха, че ще ми продадат на добри цени и ако стават мойте ще ми ги изкупят.
Следващият въпрос-вчера вечерта някъде стана нещо и на задната гума зад шьофьора ми изтече спирачната течност и няма спирачки, ръчната също не държи добре, а искам и една диагностика да и направя.
АБЕ хора препоръчачйте някакъв СВЕСТЕН СЕРВИЗ, че колата е зле и ще трябва да се ремонтира. :(

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Смяна на прожини

Мнениеот radotom » Вто 28 апр 2009 12:14

Колега, това ще ти помогне да се ориентираш по всички зададени от теб въпроси:
search.php

Потребителски аватар
dankg
Автомобил: Golf 3 TDI
Двигател: 1z - 1996

Re: Смяна на прожини

Мнениеот dankg » Вто 28 апр 2009 13:14

radotom написа:Колега, това ще ти помогне да се ориентираш по всички зададени от теб въпроси:
search.php

мерси

Потребителски аватар
bodlio_
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на пружини

Мнениеот bodlio_ » Пон 22 юни 2009 13:28

колега смени ли пружините и какви сложи ако може качи някоиа снимка защото и аз искам да сменям но незнам какви да си сложа моята също е мн ниска и незнам какво да правя пак искам да сложа джанти с голям борд ще чакам снимки успех :applause:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”