Акумулатор - замерване и евентуално нов - къде?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Акумулатор - замерване и евентуално нов - къде?

Мнениеот Aneto » Нед 14 юни 2009 17:22

Колеги, преди да напишете да ползвам търсачката - ползвах я, но не намерих отговора, който търся. Въпросът ми е ако можете да препоръчате къде да отида да ми замерят акумулатора и ако е за смяна - евентуално направо да ми го сменят
Става въпрос за София
Онзи ден си тръгвам от работа - и свети лампичката. Спрях, долях дестилирана вода, сега пали / да чукна на дърво/, но ме съветват да си имам едно на ум че всеки момент ще си казваме сбогом със стария акумулатор - та по-добре д авзема мерки от рано.
За това питането ми е - адрес къде да отида - за замерване и евентуално за нов такъв.
Мерси предварително

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: Акумулатор - замерване и евентуално нов - къде?

Мнениеот L&R » Нед 14 юни 2009 17:31

Лампичката, макар че е с иконка на "акумулатор" свети при проблем със зареждането от алтернатора , отбий се при клубните майстори да прегледат.

Потребителски аватар
Patko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Patko » Нед 14 юни 2009 17:43

след като е доливана вода (желателно дестилирана) в един акумулатор трябва да се сложи на зарядно поне за 8-10 часа,
ако решиш ела на ъгъла на Тодор Александров и Одрин имам товарна вилка и мога да ти го проверя

Потребителски аватар
M_POLO
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB

Мнениеот M_POLO » Пет 10 юли 2009 10:45

аз ходих при най добрите в София Симион и Антим 1 като караш по Симион пресичаш опълченска посока центъра и се пада мисля че втората вляво пише СТРАТЕРИ и ЕЛТИРАНТОРИ голям сервиз веднага ще ни кажат какъв е проблема Успех :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”