Моето мнение е - оторизиран сервиз,поради факта, че караш нова кола, за да не си изпатиш от някой "майстор" който си прави експерименти без да има представа точно какво прави. Този сервиз на фолксваген не съм го ползвал намерих го по интернет и веднага ти го пращам, щях да ти пусна инфо за БОШ сервиза в Бургас но след всичките негативни отзиви във форума се отказах.Аз лично си имам майстор при който винаги ходя/Стойчо срещу Шела в Комлука/, но за нов автомобил мисля че няма да може да ти помогне, аз само там ходя и съм много доволен , но карам VW Golf III 1.8 разликата между моята и твоята кола е голяма.
По добре дай малко повече пари в оторизиран сервиз, където разполагат с необходимият софтуер и ще ти свършат работа и гаранция ще ти дадат, отколкото някой разбирач да ти повреди колата от некомпететност или яко да те изплаши , че проблема бил еди каде си и в последствие пак да те изпрати в оторизиран сервиз да ти свършат работа.
Това е моето мнение, аз така бих направил , посъветвай се още с някой, надявам се да съм бил полезен.успех и пиши къде е бил проблема ,като го оправиш