сервизи за помпа-дюза
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
сервизи за помпа-дюза
Колеги кажете читави майстори ,които са в час със ПД моторите в София?Ползвах търсачката ,но не открих за София.. 

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: сервизи за помпа-дюза
Какво по-точно те интересува? Щото на 80% помпа-дюзата си е като по-старите двигатели...
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Изглежда проблема е в зацепването на ремъка а не в горивната система.
Ами не знам вече..затова питам за някой найстина в час да види,че ми писна всеки да отбива номера 

- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, @kiki1 имаш Л.С.
- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Струва си да отидеш до там повярвай ми!
- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
Какво е развитието по въпроса, колега?
Ами за сега никакво колега
..последния при който ходих каза ,че са добре настройките на ремъците , но има високи милиграми на горивото и според него е от дюза.А дюзите на загрял мотор са - две около 0,4 а другите две са около 1 - 1,2 милиграма,което според другите е нормално.Той качи оборотите на 1200 и каза ,че едната дюза пускала 2,8 милиграма и според него е от там проблема,но според мен е нормално като вдигнеш оборотите да се качват и милиграмите...А иначе колата не дава грешки и не пуши,а и върви много,но на моменти приклаща на свободен ход..

Колега нали местихте нещо ремъците и проблема изчезна? Аз още в началото ти го казах в една друга тема, в един друг форум..... ма май ядовете идват от съединителя (маховика).
Не си троши времето, парите и нервите. Напълни я таз кола с нафта и бегай при Иво ifidik.
Само ще ти дам пример, че като бях при него, ми откри проблема от ужасното виене и то за по-малко от минута, което се оказа от голямата перка..... при положение, че 10месеца никой нямаше и идея от кво може да е. То не бяха, ремъци, ролки на пистовия ремък, лагер на компресор, добре че не тръгнах да ги сменям.
Иначе просто се въртиш в един омагьосън кръг от който излизане няма, докато не намериш правилният човек.
Не си троши времето, парите и нервите. Напълни я таз кола с нафта и бегай при Иво ifidik.
Само ще ти дам пример, че като бях при него, ми откри проблема от ужасното виене и то за по-малко от минута, което се оказа от голямата перка..... при положение, че 10месеца никой нямаше и идея от кво може да е. То не бяха, ремъци, ролки на пистовия ремък, лагер на компресор, добре че не тръгнах да ги сменям.
Иначе просто се въртиш в един омагьосън кръг от който излизане няма, докато не намериш правилният човек.
Знам колега,,,но с тази мойта работа ми е проблем времето.Но другата седмица ще измисля 1-2дена.Благодаря ти Морфей за всички съвети,а и на всички колеги,които помагат 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”