:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Евро 07 Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
stiviboy73
Автомобил:
Двигател:

Евро 07 Бургас

Мнениеот stiviboy73 » Пон 04 окт 2010 21:37

В магазина на тази фирма работят най големите олигофрени.Случка е следната в петък 01.10 си поръчвам при тях,датчик за АВС за предно ляво колело за голф 3,продавачът ми казва,че ще пристигне в понеделник,изрично го питах по кое време да отида да го взема а той ми вика няма значение.Днес около 15.00ч отивам в магазина и си търся датчика,след 10 минутно търсене единият от продавачите ми обяснява,че е станала грешка и датчика е изпратен в склада им
до Славянка,аз му казвам,че ще отида да го взема,при което той ми подава бележка с написан номер на нея.Отивам в склада и давам бележката на единия продавач,обяснявам му за какво става дума,той гледа номера ими дава заден десен датчик,обяснявам му че съм поръчал преден ляв,той гледа нещо на компютъра и казва ,че моя датчик не е при тях а в магазина и ми дава бележка с номер.Вече ядосан отивам пак в магазина подавам двете бележки на продавача и му обяснявам,че ми е дал номер за заден десен датчик,тъпанара без даже да се извини остави друг да се рови в компютъра и изчезна,другия тъпанар след като рови 10минути ме пита дали ми бил спешен.Питах го какъв е проблема,той ми обясни,че политиката на фирмата била непотърсени части да се връщат обратно в склада и най рано в 18.00ч или утре сутринта може да го взема.След като им теглих една на фирмата и политиката тряснах вратата и повече при тези олигофрени няма да стъпя.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Евро 07 Бургас

Мнениеот golfmk1 » Пон 04 окт 2010 21:44

:lol:

Последна промяна от vasstop на Вто 26 окт 2010 10:08, променено общо 1 път.
Причина: спам!

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Пон 04 окт 2010 22:29

И на мен доста често ми бъркат частите като ми дават за друга година или нещо от сорта.А днес тъй като си търся стоп за голфа и майстора ми каза че са му казали че там имали такива кристални отивам и питам и той ма гледа се едно че за първи път чува за такива стопове.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 26 окт 2010 9:48

mhihi

Последна промяна от vasstop на Вто 26 окт 2010 10:08, променено общо 1 път.
Причина: спам!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”