Препоръчайте ми сервиз за дребни поправки на Golf в София!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
andrewnedelchev
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте ми сервиз за дребни поправки на Golf в София!

Мнениеот andrewnedelchev » Нед 20 дек 2009 0:33

Здравейте!

В скоро време ще трябва да направя някои дребни поправки по колата (Golf 3, 1996 г.).

1. По някаква причина не достига вода до задното стъкло (може би откачено маркуче).
2. Преди време един камион ме "подпря" отзад, така че леко ми вдлъбна купето при багажника.
3. Трябва да се мацне с боя там, където ме удари камионът, както и тук-там по предната броня.

Имам опит със сервизи за по-сериозни поправки и съм много доволен, но не се занимават с подобни "дреболии". От друга страна преди време пак нямах вода при задното стъкло и дадох колата на един квартален сервиз, който изглеждаше бая мърляв. (Това, че майсторът докато освобождаваше канала от една от колите си, се счупи някаква подпора и колата пропадна в канала, допълнително не ме изпълни с доверие. :D ) Само месец след поправката, водата отзад пак спря.

Ще съм ви признателен за сериозни препоръки. Не държа да ми вземат възможно най-малко, но искам да работят качествено.

Благодаря предварително!

Поздрави,

Андрей

bobomil
Автомобил:
Двигател:

Re: Препоръчайте ми сервиз за дребни поправки на Golf в София!

Мнениеот bobomil » Вто 05 яну 2010 20:43

нбиски цени за високо качество:0878731203-Боби

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”