Закарахме мойта кола да и вдигнат оборотите от 800 на 900-950 , и след тази "елементарна" операция , оборотите се вдигнаха на почти 1000

(това ще го приживея) но по едно време се оказва че колата върви като 1,9 дизел , тоест доста мудно , но за сметка на това разхода е непоносим

Вечерта пък остановявам че оборотите не падат под 2000 като при това мотора сам се форсира . Та в момента само я паля и тя сама ме кара до работат без аз да и давам газ

. Айде хубаво , случват се грешки....отивам тази сутрин да я видят какво са и осрали защото според мен са й вдигнали притука на нафта (колата беше закарана от Vento, не съм бил там за съжеление да гледам) и ония "компетентния" ми вика че каквото се е искало от него си го бил направил , а проблема бил в аспухната система , та даже ми предложи да ми почистят дюзите...за да се оправи

При това аз вече бях по гръб на земята и го попитах дали знае какво ще се случи ако дюзите се изчистят ? А башмайстора ми вика : Ние сме тук не за да водим лекции , а за да оправяме коли