Здравейте,
Имате ли проблеми с миенето на колата? Пробвах автомивка 5 minutes и след посещението ми (2-3 пъти) колата е надраскана. Мия с водоструйка, после с някаква четка, по която тече непрекъснато течност с препарат и накрая ... драскотини, доста. На какво се дължи това според вас, възможно ли е да има някакви камъчета по четката от предишен клиент и от това да са поразиите? Казват, че струята не е толкова силна, за да сваля боята, не знам. Какво да правя, да изполвам ли паста и какво би ми струвало това?
Автомивки и последиците от тях
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автомивки и последиците от тях
Със същия успех можеш да минаваш с четка намерена на улицата.plam_76 написа:...после с някаква четка...

Или смятащ, че някой специално си прави труда да почиства четката от камъчета и мръсотии или пък внимава да не я оставя на земята, където падат всички мръсотии от колите?
Вместо теб?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На моята кола от безконтактно миене и падна никелирания слой на външните лайсни и седи доста грозно
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
И аз мия там, по този начин и не съм забелязал такива последствия.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ми казаха, че и белите петна, които са по външните лайсни може да са от силен разтвор.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От четката може да са надраскванията, които се получиха, но тези бели петна не може да са от нея. Друго обяснение има за част от нещата.
Вярно, колата я купих преди 2 месеца, но човекът е проверен. Съмнявам се да е "покрил" някои бели петна или надрасквания.
Вярно, колата я купих преди 2 месеца, но човекът е проверен. Съмнявам се да е "покрил" някои бели петна или надрасквания.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”