При мен проблема го описах в друга тема, но ще разкажа и тук. Колата е Passat B5 със прясно сменени носачи и кормилни накрайници. Няколко часа след реглаж на предницата се заглеждам в разпечатката и виждам разлика (солидна - 0.9 градуса) между страничните наклони на предните колела. Шаш и паника - то на тази кола страничен наклон не се регулира! Отивам 2ят ден с молба да го закачим пак на стенд и да видим дали пак ще излезнат тези данни. Момчето ми закачи колата, каза, че са почти същите. Каза, че няма проблем да се кара така, ама аз съм инат и не искам да си карам колата така. Даде ми съвето къде може да е проблема (крив шенкел), обясни защо така смята, но не само това, ами взе че тушира проблема за момента - измести цялото магаре леко в дясно. След тази процедура страничният наклон стана с много малка разлика между двете колела (0.15 градуса, дясното почти влезна в нормите, лявото си остана в нормите). Друго по геометрията (сходимост и надлъжен наклон) не мръдна. А за капак на всико не искаше да ми вземе и пари

Мен определено ме спечелиха за клиент. А работят дори и в неделя!