Знаете ли добър майстор по електрониката в Пловдив?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Знаете ли добър майстор по електрониката в Пловдив?

Мнениеот Memo » Сря 19 апр 2006 8:48

Препоръчайте ми някой, че днес се оказа че не ми работят предните чистачки, а ще вали и искам да ида при някой изпитан да не ми прецакат още повече нещата.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 22 апр 2006 22:39

Във тази връзка наистина някои от "филибарите " :D да сподели .... че нещо сервиза на Кукленско шосе го по ...аа.. .порицахте и ..... все някои трябва да се е специализирал за vw.... сорри за :офф

Потребителски аватар
Crazy_hatteR
Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP

Мнениеот Crazy_hatteR » Нед 23 апр 2006 9:08

Има едно сервизче на ул. Перущица , пресечката на Пещерско шосе , тази която е между Аптечно и ХЕИ в посока към Братската могила . Сервиза е първия в ляво след ХЕИ в посока към Братската могила .Карта

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Знаете ли добър майстор по електрониката в Пловдив?

Мнениеот joser » Вто 23 май 2006 20:05

Memo написа:Препоръчайте ми някой, че днес се оказа че не ми работят предните чистачки, а ще вали и искам да ида при някой изпитан да не ми прецакат още повече нещата.
какъв е проблемът знаеш ли, нещо с моторчето, пластини или... има едни гаражчета, като тръгнеш по бул. България за МБАЛ, преди надлеза и бензиностанцията на лукойл свиваш вдясно по ул.факел май беше, след 100м вляво спираш, на първия гараж, ако те интересува ще те свържа с човека.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”