Сервиз в Шумен ?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
NOBODYY
Автомобил:
Двигател:

Сервиз в Шумен ?

Мнениеот NOBODYY » Нед 21 мар 2010 21:26

Здравейте, колеги. Пасата ми е Б4 2Е мотор 115к.с и според това което съм прочел във форума, ми се налага почистване на дюзите на инж. с ултразвук. Но в Шумен не знам къде могат да извършат тази процедура КАЧЕСТВЕНО. Бих се радвал ако ми препоръчате някой сервиз. :?:

Потребителски аватар
NOBODYY
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз в Шумен ?

Мнениеот NOBODYY » Чет 25 мар 2010 22:11

Интересно! Очаквах че на някой колега от форума може да му се е налагало да търси услугите на такъв майстор в Шумен.

Потребителски аватар
MartonDjitzu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MartonDjitzu » Пет 26 мар 2010 11:08

Е за точно такъв не съм търсил, но мога да ти препоръчам Евгени.
Като пускаш баира от тежкия полк към манго, от ляво се пада (май сега е разкопано).
Гараж + достроено хале, не можеш го обърка.
Ако не ти помогне с нещо конкретно, поне ще те насочи при кого да идеш.
Мнението ми е, че точен и коректен... е.. след Мищо и Ники от Герман естествено ;)

Потребителски аватар
NOBODYY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NOBODYY » Пет 26 мар 2010 21:30

Мерси колега, мисля че разбрах за къде говориш. Ще отида да прегледат пасатчо. :да:

Потребителски аватар
krisbul
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: BCB
Контакти:

Мнениеот krisbul » Чет 01 апр 2010 22:12

Колега, Евгени по принцип разбира много и е много скромен, не взима скъпо определено. Но от 4-5год. на сам се поояде и я кара през пръсти вече. Не му се занимава с дребни ремонти, бави много и по принцип не винаги той се цапа вече, а синът му. Преди бях много доволен, но с времето уви обратно пропорционално на надграждането на сервиза му качеството на услугите му се влоши много! Случи ми се дори това да получа повреда докато СЪМ при НЕГО в следствие на ремонта, а той да вдигне рамене и да каже че е до тук... оправяй се братко... после колата на буксир и в друг сервиз където отстраниха проблема за 15 мин. Та с това капката преля... Това просто за пример какво може да се случи не дай си боже и при него. Имай си едно на ум. Наистина не говоря с лошо чувство за човека, преди като беше сериозен е спасявал положението признавам. Успех!

Потребителски аватар
NOBODYY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NOBODYY » Пет 02 апр 2010 21:17

Благодаря на "krisbul", и от други места чух подобни мнения. Ще помисля още малко дали да закарам колата там. :)

Потребителски аватар
chakarov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chakarov » Пет 16 апр 2010 13:24

Бих ти предложил услугите на Евгени Желев ("Брадата"). Аз съм много доволен от него. Освен, че прави диагностики на двигатели (и то качествени), почиства и дюзи с ултразвук. На мен ми взе по 10лв на дюза + 25 за демонтаж/монтаж. След това наистина имаше разлика към по-добро каране.
Тел:0898 788 435
054/831171
Дано да съм ти бил полезен!

petiovwy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petiovwy » Съб 01 май 2010 15:00

Приятели, аз съм от Омуртаг и закъсах за пружина на обтегача на ремъка. Мойте майстори първо ме пратиха за пружината а сега искат да им търся и втулките и обтегача "всьо" . Даите акъл и хора дето ще ми помогнат в региона. :beer
Благодаря предварително :oops:
Петко Петков ---0895489535 :screwy

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”