Велико Търново - от къде масла?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Layman
Автомобил:
Двигател:

Велико Търново - от къде масла?

Мнениеот Layman » Чет 08 апр 2010 7:58

Наближава ми смяната на маслото. Изкушава ме цената на маслата в метро, но като попрочетох си викам: Айде няма нужда чак толкова да се циганя. Досега бях с ЕСО 10в40, но се поразхлопа(АБС мотор на пасат) и разбирам че избора ми е 15в40 или дори 15в50(за предпочитане).

Хората които съм набелязал като техничари във форума препоръчват Мотул и Лики Моли, може би има и други добри?

Хубу, ама от къде - кои са дилърите за В.Търново на прилични масла и на прилични цени? Криза сме все пак - ама търговски стратегии и чудо :o
(Мотула бил с заявка по мейл и куриерска доставка от СФ.
За Лики Моли ми обявяват цени по разни магазини сякаш съм на битака - Струва толкова, но ще ти отстъпя до толкова. Чакай сега - това албанско Лики Моли ли е - айде и тук няма нужда.
Или пък - Точно в момента нямаме, но ако изчакате 20 мин. и ще Ви доставя - аха и беж със скутера до истинският доставчик + надценка. Чуствам се сякаш съм в Пакистан, не че съм бил там, ама може и да са по-напред в търговията..)

ПП:Не исках да пускам нова тема, но някои от старите, които аз считах за подходящи са заключени.
Пускам я в общият, а не в специализираните (пасат, голф, поло....), защото болшинството караме със стари (над 300 хил. км - реални ) бензинови мотори.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Велико Търново - от къде масла?

Мнениеот vasstop » Чет 08 апр 2010 8:46

Утре пътувам за В.Търново и Лясковец.
Мога да ти взема една туба Мотул 15W50 4100 от София и да ти го донеса.
Те са две разфасовки, едната е 4 литра, другата е 5 литра.
Цената на 5 литра мисля беше около 56лв с отстъпката към нас.
088 9224495
Васил

Другия вариант е да питаш колегата mariovasi, той купува такова масло миналия месец от Търново някъде. :roll:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 08 апр 2010 12:49

Маслото е купено от магазина, разбрахме се утре вечер го имаш при теб :да:
Да благодариш и на колегата petko5 за разкарването ;) :beer

Потребителски аватар
Layman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layman » Чет 08 апр 2010 14:49

vasstop написа:Маслото е купено от магазина, разбрахме се утре вечер го имаш при теб :да:
Да благодариш и на колегата petko5 за разкарването ;) :beer

petko5, благодаря много! Живи и здрави бъдете колеги - и вие, и семействата ви - форума е сила :applause: ! Задължен съм ви..

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”