Диагностика?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Диагностика?
Здравейте колеги!Карам Golf 4 TDI 115 к.с 2001 г. и от година имам пробеми с впръскването на гориво...пуши много понякога.Бях в Unitrade X и Porche...едните смениха датчика на кол.вал , а другите дебитомера..ефект нула.В Супер дизел искат да правят ремонт на мотора!Та прочетох във форума на Ауди за едно момче Мишо и искам да попитам дали някой има известни впечатления за работата му понеже поправял само Ауди, но нали са заедно марките ...Мерси за отговорите Ви!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз имам много приятели, които си поддържат само там колите. Всички са доволни:
Ауди S8
А4 1.8Т
А4 1.9TDI
+ още някои. На тези коли е правил от много малки до много сериозни ремонти!
Аз ако се окаже, че нещо моя майстор не може да го свърши, също бих отишъл при него, но засега не съм имал сериозни проблеми.
Ауди S8
А4 1.8Т
А4 1.9TDI
+ още някои. На тези коли е правил от много малки до много сериозни ремонти!
Аз ако се окаже, че нещо моя майстор не може да го свърши, също бих отишъл при него, но засега не съм имал сериозни проблеми.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:другия корифей на VAG е жоро от суходол-в ауди форума му има координатите и карта. човека е невероятен. само като видиш какви коли се събират пред него... фаетон имаше един-чисто нов без номера даже...
Да, да така е! Потвърждавам!

Е ..да споделя за този Мишо,много съм доволен!Смени софтуера на компа регулира помпите(те са 4) и не мога да си позная колата, грам не пуши и върви идеално.Ето и адреса ако на някои му потрябва www.xenonbg.net 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако проблема ти е наистина сериозен ти препорачвам да доидеш до Карлово ще ти дам телефона ко те интересува.Та пича е можеби един от наи-добрите за дизел в БГ има огромно хале с оборудване с което си служи само той а иначе няма нищо общо с обикновенните маистори.Показателен е един случаи-преди 1-2 год един познат докора BMW 320tds 2002г. имаше запушена дюза-та ходи в на BMW сервизи та БОШ ,та сменя наи накрая доиде при пича(казва се Вектор Димитров)и мо оправи дюзата.Общо зето при него идват от цяла българия и го препоръчвам на всеки които има да праи повече по колата си щото зима естествено доста по тънко от БОШ(той между другото маи е и оторизиран за БОШ щото има техен комп.
)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”