Нова работа - нов късмет

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Нова работа - нов късмет

Мнениеот gsb » Чет 03 юни 2010 16:30

Както някои от вас знаят доскоро работех в Ауто Хелп! За съжаление или не, но днес напуснах и сега имам нова работа!

Работя към сервиза на един заклет Ауди-фен. Казва се Сашо и е много добър диагностик.
В сервиза работят и 2ма монтьори с висока квалификация! Има и бояджийно!

Всяко нещо се изпипва до детайли /лично тествано на моята кола/. Разбира се сервизът разполага и със съответната диагностична апаратура, инструменти! Поемат се абсолютно всякакви ремонти.

Моята работа е намиране и доставка на съответните части според вкуса и желанието на клиента.
Разбира се за хората от форума ще има намаление.

Споделям всичко това, защото все по-трудно става намирането на читав сервиз със съвестни добре-квалифицирани работници!

За въпроси и части може да ме търсите на 0895 678 489 - Жоро! Или на място в Дружба 1 срещу Тих Труд в двора на бившия машиностроителен институт.

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Re: Нова работа - нов късмет

Мнениеот gsb » Вто 08 юни 2010 9:35

Така! Имам си фирма вече и предлагам части за всичко дето се движи по шосето на собствен ход. Това, което мога да предложа са коректно отношение, отстъпки до 20% за хората от форума, спедиция до други населени места с Еконт, доставка до всички части на София лично. При спедиция си поемате транспорта.

Предлагаме части оригинал и афтърмаркет.
За оригиналните отстъпките са по-ниски, но това е разбираемо.

Тел 0895 678 489, скайп sportquattros1.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”