Здравете колеги,
Искам да изкажа задоволството си от работата на един добър майстор- автобояджия и тенекиджия в София.
Имам Голф 3-ка. Неотдавна го блъснаха и пораженията бяха доста сериозни:
- 5та врата силно деформирана. Моя майстор- газаджия- Иво-Машината(небезивестен във форума-препоръчвам го на всеки) каза че трябва да се купи нова врата;
- изкривен заден праг - също за смяна;
- изкривен под на багажника;
- изкривен рог заден, десен;
- изкривен десен калник;
- счупени десен стоп;
- спукан ляв стоп с отчупено парче от него;
С две думи- погледната отзад колата изглеждаше много зле .
Един познат ме заведе при майстора който искам да похваля. Поисках освен щетите от катастрофата да ми пребоядиса и преден- ляв калник.
Майстора каза, че няма нужда от нова врата на багажника. Само десния стоп трябваше да се купи.
И така за изправянето (на вратата, прага, пода и десния рог и десен калник), пребоядисването на изброените плюс преден ляв калник майстора поиска само 300лв.
Предложи ми да боядиса и страничните прагове, които имаха наченки на ръжда, но понеже нямах излишни пари и отказах, той каза че ще спре ръждата като ги боядиса с някаква черна основа. Това също влезна в тези 300лв. Ниската цена беше и заради това, че бях препоръчан от общ познат, но като цяло не взима скъпо.
Направи я за три дни- вчера ходих да си я взема. В допълнение ми оправи още две дреболии за които му бях споменал: 1-устройството за сваляне на задната седалка не работеше и не можех да я свалям; 2- пръскалката на задната чистачка беше паднала и пръскаше назад- там той монтира някаква тръбичка с гъвкаво рамо, и я изведе по дължина на чистачката.
Майстора се казва Ицо. Не съм сигурен дали ще е съгласен да разпространявам контактите му и затова ако някой е заинтересован- нека ми пише на Лични.
Автобояджия и тенекиджия в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”