Сервиз за ауспуси. Не ходете там!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
sergei9911
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за ауспуси. Не ходете там!

Мнениеот sergei9911 » Пет 21 авг 2015 7:18

Колеги, ако сте от Русе или региона и ви се налага да правите ремонт на ауспуха, ви съветвам да не ходите в сервиза на Анко Ролбари. Убедих се, че там работят абсолютни безхаберници. При обявена цена от 150лв. после ми вземаха 200лв, отрязаха фланеца на катализатора, който е с трите болта и завариха тръбата директно за катализатора. После трябваше да проведа три разговора със собственика и да отида още три пъти, за да разбере, че заварката на тръбата преди крайното гърне е на половина направена и от там духа, като той ( собственика) преди това ме увери, че са прегледали всичко и е ОК. Тази полузаварка той нарече шупла, а аз него бих го нарекъл безхаберник. Дано не ви се налага, но не ползвайте този "сервиз". Единия се намира на закрития пазар до стадион локомотив, а другия е горе под сарайския мост.Всички имате познати, дори и с други коли, моля ви разкажете им, за да не си късат нервите хората с такива малоумници :yawn: П.С. Ако модераторите преценят, че темата не е за тук да я преместят!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”