На един приятел му се прецака задния диференциал на Б3.Сега си търси на старо кожуха му или целия диференциал,защото е много скъп нов.Въпроса ми е - ремонтира ли се диференциала,и някой дали знае смелчага ,който го прави!
Благодаря ви предварително!
Ако разберете нещо за такъв втора ръка,ще ви бъда много благодарен ,да ми пишете!
ВЪПРОС ЗА ДИФЕРЕНЦИАЛ НА СИНХРО
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съжалявам но не го помнех а меила го взех от пощата си извинявам се още веднъж на колегата Prj57CellNet написа:tatenceto написа:mailto:andrey_kostov@yahoo.com колегата е от форума и тои ми даде данни за синхрото но нещо не мога да ги кача та пиши му да ти ги прати има снимки на разглобено синхроIavor написа:Ехо,никой ли няма желание да помогне със знания?
Ника му е - Prj57
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
tatenceto написа:съжалявам но не го помнех а меила го взех от пощата си извинявам се още веднъж на колегата Prj57CellNet написа:tatenceto написа:mailto:andrey_kostov@yahoo.com колегата е от форума и тои ми даде данни за синхрото но нещо не мога да ги кача та пиши му да ти ги прати има снимки на разглобено синхроIavor написа:Ехо,никой ли няма желание да помогне със знания?
Ника му е - Prj57
Благодаря ви ,ще му пиша!

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ВЪПРОС ЗА ДИФЕРЕНЦИАЛ НА СИНХРО
говорих с един приятел и той каза че не е сигурен но е правил ремонти на синхро по диференциалите та ако искаш чуи се с него пък може и да се подкваси морето 0888411253 ЦецоIavor написа:На един приятел му се прецака задния диференциал на Б3.Сега си търси на старо кожуха му или целия диференциал,защото е много скъп нов.Въпроса ми е - ремонтира ли се диференциала,и някой дали знае смелчага ,който го прави!
Ако разберете нещо за такъв втора ръка,ще ви бъда много благодарен ,да ми пишете!
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: ВЪПРОС ЗА ДИФЕРЕНЦИАЛ НА СИНХРО
tatenceto написа:говорих с един приятел и той каза че не е сигурен но е правил ремонти на синхро по диференциалите та ако искаш чуи се с него пък може и да се подкваси морето 0888411253 ЦецоIavor написа:На един приятел му се прецака задния диференциал на Б3.Сега си търси на старо кожуха му или целия диференциал,защото е много скъп нов.Въпроса ми е - ремонтира ли се диференциала,и някой дали знае смелчага ,който го прави!
Благодаря!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”