Търся Тенекиджия!?!?!?!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Търся Тенекиджия!?!?!?!

Мнениеот GTI1.8 » Чет 05 авг 2010 0:55

Добър вечер дано тук да е мястото на тази тема ако не е моля да бъде преместена.Искам да попитам някой тенекиджия от София да ми свърши една дребна работа.Понеже ходих при един но той си остави ръцете и казах че при него няма да стъпя повече.И искам да попитам дали някой ще се навие да направи следното нещо.

Имам малко изгнило на преден ляв калник ниско доло,обаче неми се иска да сменям целия калник заради това и ако е възможно да се резне това парче и да се сложи ново.Ето за какво става въпрос.

Изображение

Eто това е ако може да стане работата и ако някой се навие да го направи ще съм много благодарен.Ще очаквам да ми пишете на Л.С. ил тук в темата да кажете и цена задължително мерси.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся Тенекиджия!?!?!?!

Мнениеот muns61 » Чет 05 авг 2010 8:33

По - евтино е да се смени калника. Как си представяш, че се слага кръпка на това място и с тази форма?
Инак става и с кит, който ще се спука след 3 месеца.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 05 авг 2010 10:31

muns61 написа:По - евтино е да се смени калника. Как си представяш, че се слага кръпка на това място и с тази форма?
Инак става и с кит, който ще се спука след 3 месеца.

Много точен и изчерпателен отговор !

Бих ти препоръчал и аз да си вземеш едно калниче втора употреба . Ако проявиш интерес , днес може да отида до едно приятелче , да погледна дали има калник и след това ще ти кажа в какво състояние е ? Ако прочвиш интерес , на ЛС ;)

Успех :да:

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Чет 05 авг 2010 10:46

Еми мерси колеги и на двамата но имам от каде да си намера калник.Но незнам просто може би наистина това е най-правилният начин.Мерси много.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 05 авг 2010 11:21

GTI1.8 написа:Еми мерси колеги и на двамата но имам от каде да си намера калник.Но незнам просто може би наистина това е най-правилният начин.Мерси много.

Повярвай , така е ...

Спор няма , че с ламаринка ще ти излезне по-евтино , но пък с друг няма да имаш никакви главоболия .

п.с. С удоволствие ти бих направил калника , но несъм от София :beer

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 05 авг 2010 11:29

Deo88 написа:
GTI1.8 написа:Еми мерси колеги и на двамата но имам от каде да си намера калник.Но незнам просто може би наистина това е най-правилният начин.Мерси много.

Повярвай , така е ...

Спор няма , че с ламаринка ще ти излезне по-евтино , но пък с друг няма да имаш никакви главоболия .

п.с. С удоволствие ти бих направил калника , но несъм от София :beer

Колега, няма да е по - евтино. Такава кръпка си е голяма врътня. Цени си труда по - високо!
Може да го правим на своя кола, но на клиентска не е оправдано. Калник на старо 30 - лв + боядисване.
А кръпката е отговорност. След време, като избие някъде ръжда - даже да не е на същото място, клиента реве, че си си оставил ръцете. Затова - ново!
Клиентът и без това не те обича, щото му вземаш парите за нещо, дето си мисли, че се прави лесно.
Та така! :beer :beer

Потребителски аватар
GTI1.8

Мнениеот GTI1.8 » Чет 05 авг 2010 12:37

Мерси колеги разбирам ви за това направо ще си взема нов калник но не мисля да е на старо за да не попадна на някои тръгнал вече към същите гнилочи.

Мерси много пзодрави. :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”