Колеги , за пръв път ми се наложи да ползвам услугите на Пътна помощ а съм шофьор от доста години и съм сменил до сега 3 коли. Никога обаче до сега не ми се е случвало да ми се повреди кола по време на път. Наскоро пътувах до София от Пловдив и точно на първата отбивка след тунела спрях за кратка почивка и установих теч от охл. система. Карам в момента VW- пасат Б3 1,8 91. .При опипване на маркучите за да открия от къде е точно течът , с едно леко докосване на маркуча който е изходящ от дясно на двигателя, се откъсна нацяло и се оказа че всъщност съм бил до там, а щях да прибирам човек от летището. Положението беше такова че не можех да ходя до София по сервиз и да се връщам да правя рямонт затова реших да ползвам тази услуга, а и за щастие в момента там имаше кола. Та човекът ме закара дори направо при майстор , и даже в близост до летището и точно навреме от което съм доволен, но все-пак цената за това ми дойде много солена 223,00лв. за превоза за 63км. и 25,00лв. за ремонта.
Как мислите нормално ли е ? Някой да сподели ако е имал такива проблеми. И понеже съм инвалид , надявах се на някаква отстъпка , а ми бе казано че сега всичко било частно и сервизи и Птна помощ и такива работи нямало.
Дано не ви доскучавам , но ... Благодаря !!