Добри сервизи за VW

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
millencolin
Автомобил:
Двигател:

Добри сервизи за VW

Мнениеот millencolin » Пон 12 юни 2006 9:07

Здравейте,
трябва ми сервиз за смяна на дискове, накладки, тампони...Прочетох темите за сервизи във форума, но преобладаващите мнения са все лоши :), но все пак ако знаете някой добър сервиз за VW? Аз ходих в един сервиз в младост за смяна на консумативи, не си спомням как се казваше, еи това е линка кадето се намира:

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4c300 ... 39_15.y=88

но нямам конкретни впечателния, като обслужване са ок, като работа не разбирам много много. Ако може да ми препорачате някой добър сервиз, ще съм ви благодарен.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 12 юни 2006 9:32

кажи какво точно имаш за смяна?

millencolin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот millencolin » Пон 12 юни 2006 11:21

Ами, дисковете и накладките 100% са за смяна, иначе тия в гореспоментия сервиз казаха че тампони някакви по предницата трябва да сменям, казаха, че са 5 ли, 6 ли на брой, нещо такова (btw карам VW POLO 95 godina), и нещо за някакви семиринги ми приказваха свързано с тампоните, аз така или иначе не разбирам :-), сащо така за някакви втулки споменаха, което не знам дали не е едно и също с тампон :-).
Та такива работи :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”