сервиз за ел. стъкла в Стара Загора ????

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
VW-GOLF-1,9-TDI
Автомобил:
Двигател:

сервиз за ел. стъкла в Стара Загора ????

Мнениеот VW-GOLF-1,9-TDI » Сря 24 ное 2010 4:08

днес ми падна прозореца във вратата и сега ми е подпрян отвътре много кофти работа някои ако знае сервиз или някои мойстор в стз да пише

Потребителски аватар
Forever Green
Автомобил:
Двигател:

Re: сервиз за ел. стъкла в Стара Загора ????

Мнениеот Forever Green » Вто 30 ное 2010 10:41

VW-GOLF-1,9-TDI написа:днес ми падна прозореца във вратата и сега ми е подпрян отвътре много кофти работа някои ако знае сервиз или някои мойстор в стз да пише

Колега , и на мен ми се случи преди няколко месеца.Оказа се , че проблема идва от едни пластмасови повдигачи , които с течение на времето се чупят и стъклото пада във вратата.Решението при мен беше закупувани на цял комплект механизъм втора употреба (около 100 лв) заедно с моторчето ,тъй като никъде не предлагали само повдигачите. Наскоро четох тук ,че в София се продавали само повдигачи и то метални за много по-малко пари естествено. :beer
Виж с търсачката и успех с ремонта.

Потребителски аватар
VW-GOLF-1,9-TDI
Автомобил:
Двигател:

Re: сервиз за ел. стъкла в Стара Загора ????

Мнениеот VW-GOLF-1,9-TDI » Вто 30 ное 2010 18:40

дам и аз гледах тази тема с металните повдигачи даже и сервиз си набарах :) макар че все още не съм я карал да я видят, но ще е скоро :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”