Търся Тенекиджия и Бояджия от област Търговише.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: Audi s4 b5 Avant
- Двигател: 2700
Търся Тенекиджия и Бояджия от област Търговише.
Здравейте приятели
Баща ми купи една кола за майка ми Audi TDI 1.9 комби 1999г.Колата е в перфектно състояние освен задната дясна врата и малко над калника.Там е била ударена и калника и вратата са леко вдлъбнати и един вид като " намачкана на вълнички ламарината" Не е сериозно ударена , леко е. Ходиме при един от нашият град, но той каза, че ще струва към 400 - 500 лв. което ми се видя супер много.Щетата не е сериозна даже не дразни толкова окото обаче искам да се оправи.Та основният ми въпрос е ще може ли някой да препоръча някой тенекиджия и бояджия дето да ми направи услугата и ако може на по - нормална цена .. от област Търговище или пък Шумен..

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Търся Тенекиджия и Бояджия от област Търговише.
Колега щетите може да са малки но трябва след като се оправят кривините да се пръснат двата елемента.Тоест целия калник и цялата врата.Има и други майстори в Попово-разпитай!Във Водстрой ходили?В Ковачевец също има добър тенекеджия-бояджия!Мога да го питам за цена.
-
Има вариант да се донесе същата врата за Ауди-то на евтино от чужбина, тогава остава само леката кривина на задният калник което не е работа ама и за там ще кажат доста пари.Не вярвам цените да са толкова високи за 40 50 сантиметра леко огънат калник.То ако за 40 - 50 сантиметра пространство от повърхността на колата вземат по 400 лева, то ако има още повече, те майсторите ще си избият пари за нова кола! Както и да е, ще пораспитам още тук там да видим кой какво ще каже и според това какво кажат, ще помисля
За Ковачевец незнам, трябва ми човек който разбира от работата си, но да не надуват толкова цените защото не е кой знай какво !

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Колега да не бъркаш нещо?40-50см са половин метър-тоест целия калник!На мен за ожулено място от 5см на заден калник ми излезе 50лв работа и 50лв материали общо 100лв.Като е боядисан целия калник и под калника.
-
Много пари взимат Колега.Незнам ама за 5 см да ти вземат 50 лева.Наистина е играчка обаче не е трудно.Един колега от Университета ми, ми обясняваше, че във Варна за 400 лева ще ти пребоядисат колата
Ще питам него може да мина на тънко.. че тук в Попово дебела работа...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”