Ремонт ел. машинки за стъкла

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Ремонт ел. машинки за стъкла

Мнениеот brum » Сря 12 юли 2006 11:16

Адреса е Цветна Градина 4, кв. Лозенец, София.

Едно гаражче под болка, точно до него има шивачница или нещо подобно. Вляво от входа се пада.
Телефона на човека е 0877114490

Значи цените са горе-долу такива:
40лв ако ролката е в някакво що-годе използваемо състояние - сменя жилата, натяга ги малко повече и работи я един месец, я 5 години, според зависи. В тази цена е включено свалянето на машинката, оправянето и обратното монтиране.

Ако ролката не става за нищо каза че ползвал услугите на друг човек за изработка на ролка. Ролката излизала 30лв. Така че предполагам 40+30 = 70лв с смяна на ролката.

Човека работи добре ( по първи впечатления ). Машинката му я занесох свалена ( но пак ми взе 40 лв, ходете с колите ) - монтирах я обратно и работи без запъвания, без проблеми. Въпроса е докога:)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 13 юли 2006 8:25

ickata написа:Та първо мерси на Brum че ме светна къде да ходя, мерси на Vaskoto1 че се сети за проблема ми и мерси на чичката че ми оправи стъклото.

"Сервизчето" (тип гараж) се намира на ул."Цветна градина" №4 в Лозенец, телефона на човека е 0877114490.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”