Сервиз МимиНик Карлово , лъжци :(

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
garsona
Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
Двигател: ATJ F18B2

Сервиз МимиНик Карлово , лъжци :(

Мнениеот garsona » Нед 05 дек 2010 13:33

Наложи се да сменям рейка , предни , задни дискове,накладки , течност на хидравликата ,реглаж .
Отивам там говорим и се уговаряме дисковете и накладките да са "Феродо" , да ми сменят рейката че течеше , и да ми направят реглаж , на другия ден щяла да бъде готова , предварително оговаряме цената ква ще е 365 + - 5 лв , викам става , правете я ! На другия ден вечерта я взимам , абе добре дисковете сменили , накладки ,рейка , реглаж , абе пая колата мн шумна вътре чувам клапаните , не върви както трябва . Прибирам се викам може да си внушавам , преди тва се бяхме разбрали да ми изкарат разписка за частите и всичко , е да ма ся спряхме компа тва онова , колко дължа питам аз еми такова не сме включили цената на маслото за хидравликата , смяната на рейката по скъпа заради десния волана ала бала - 395лв . Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )
Гледам накладките - Делфи ? , дисковете и те делфи , туба от маслото дет ми е сипано няма , па казаха че е в багажника , от де да знам дали не сами сипали от 6 лв литара и да ми искат 30 лв за тва .
Гледам доло кво става , що ми е толкова шумна колата вътре в купето , не сложили маншона между рейката и купето и от там дуя , шуми и т.н. Как да е борих се 1.30 ч да го туря как трябва че доло при педалите е много ... педалско тясно и накрая колата отихна !
Не ходете там , намира се между карлово и сопот на входа на карлово под автосалоните , доказано лъжат с частите , за сега нямам забележка от тях ама въпроса е друг , искаш феродо , слагат ти феродо , а не делфи !
Моля да сложите темата ми тук >>>
viewtopic.php?f=13&t=223405&p=2487177#p2487177
ПП - Сори за правописа , ама пиша от офиса , то вярно няма извинение де , важното е да се знаят кои са измамници и кои не !

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Re: Сервиз МимиНик Карлово , лъжци :(

Мнениеот DiMiTaR_k » Чет 09 дек 2010 18:55

Никой не лъже!!!! Аз съм техен клиент от както го има тоя сервиз и искам да ти кажа, че хората са си много коректни и учтиви... не знам защо при тебе така се е получило, но от години ходя там, нямам никакви забележки и проблеми относно работата, частите и т.н. Каквото съм искал - това са ми сложили и даже мога да ти кажа, че там са едни от най-добрите и евтини части и обслужването там е просто уникално.... Сори ама.... просто ти може би си един от малкото, с които се е случило така....

D79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D79 » Чет 09 дек 2010 20:27

garsona написа:Наложи се да сменям рейка , предни , задни дискове,накладки , течност на хидравликата ,реглаж .
Отивам там говорим и се уговаряме дисковете и накладките да са "Феродо" , да ми сменят рейката че течеше , и да ми направят реглаж , на другия ден щяла да бъде готова , предварително оговаряме цената ква ще е 365 + - 5 лв , викам става , правете я ! На другия ден вечерта я взимам , абе добре дисковете сменили , накладки ,рейка , реглаж , абе пая колата мн шумна вътре чувам клапаните , не върви както трябва . Прибирам се викам може да си внушавам , преди тва се бяхме разбрали да ми изкарат разписка за частите и всичко , е да ма ся спряхме компа тва онова , колко дължа питам аз еми такова не сме включили цената на маслото за хидравликата , смяната на рейката по скъпа заради десния волана ала бала - 395лв . Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )
Гледам накладките - Делфи ? , дисковете и те делфи , туба от маслото дет ми е сипано няма , па казаха че е в багажника , от де да знам дали не сами сипали от 6 лв литара и да ми искат 30 лв за тва .
Гледам доло кво става , що ми е толкова шумна колата вътре в купето , не сложили маншона между рейката и купето и от там дуя , шуми и т.н. Как да е борих се 1.30 ч да го туря как трябва че доло при педалите е много ... педалско тясно и накрая колата отихна !
Не ходете там , намира се между карлово и сопот на входа на карлово под автосалоните , доказано лъжат с частите , за сега нямам забележка от тях ама въпроса е друг , искаш феродо , слагат ти феродо , а не делфи !
Моля да сложите темата ми тук >>>
viewtopic.php?f=13&t=223405&p=2487177#p2487177
ПП - Сори за правописа , ама пиша от офиса , то вярно няма извинение де , важното е да се знаят кои са измамници и кои не !

Само искам да ти кажа, че явно си искал по-тънко да ти излезе сметката и за тва не си направил проблем на място. Що не си казал нан хората на място. Аз също ходя в този сервиз и ми дават хората да си пробвам колата като искам. Що не си я пробвал. Всеки човек прави грешки и е можело да си видиш колата и да кажеш от какво не си доволен и какво те смущава ама ти явно... Както и да е..... Даже хората дават и книжки с частите, които са ти сложили, по тоя начин имаш някаква гаранция. Кой друг сервиз ти дава такива книжки?!?!?!?!?! Има ли изобщо в околността сервиз, който да ти казва на 100% кво ти е сложил?!?!?!?! НЯМА ДРУГ СЕРВИЗ!!!!! Не стигаа, че няма ами другите сервизи на всичкото отгоре даже и не ти сменят частите, бе mhihi . Имах един случай.. няма да казвам кой е сервиза( както ти си направил) ама ще ти кажа къде е - от Лукойл нагоре по улицата има един парк и точно след него има някакъв долен гараж - та там отидох един ден преди 3 години да си сменям карето и след тва се оказа, че са ми взели парите за труд, за "ново" каре и съм останал със старото-даже не ми го бяха сменили :D , не знех даже каква марка е и т.н. Ядосах се и отидох при МимиНик - оттогава съм само при тях. Бия път от Хисар до Карлово само и само да съм при тях, защото знам, че каквото сме се разбрали, това получавам. Винаги всичко е било ОК. Пия си кафето докато чакам да си взема колата, след тва си я тествам и всичко си е ОК.
Ако искам да ми излезе тънко - взимам по-ала-бала части (че не винаги имам пари), ама като искам хубави и здарви чсти - плащам си цената. Супер доволен съм от хората и от частите. До ся не са ме лъгали хората. Дават си ми книжката със свършената работа, разпечатка със сумата и каталожния номер на съответната част и си заминавам.
Така че хора... НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!

Потребителски аватар
golf_ maniak
Автомобил: Голф 3 16в
Двигател: Абф

Мнениеот golf_ maniak » Чет 09 дек 2010 20:44

Като си си сложил таван с парите и хората се вместват в тях – ти мрънкаш. Кой сервиз в района ти дава разписка със свършената работа? Никой!!! Това е единствения сервиз, в който отиваш и знаеш за какво си даваш парите. Хората там си знаят и разбират от работата. Казваш, че искаш евтини части – ок. Искам скъпи – ок. Това е най-доброто място където да си направиш колата в района. Другите само лъжат!!!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 09 дек 2010 22:16

garsona написа:Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )

Като гледам и ти някакви 'тънки' номерца играеш :screwy
Може ли за 25лв да се циганиш?
Може ли да идеш да си вземеш колата с пари до стотинката?!
Съвсем норално е да излезне допълнителен разход. Да не е точна наука?!
И 25лв. са ти искали, а не 250 отгоре :idea:

Грам идея си нямам даже къде е тоя сервиз, но си личи, че си измукваш от пръстите причините да наклепаш сервиза.

Потребителски аватар
garsona

Мнениеот garsona » Пет 28 яну 2011 20:16

Ами вижте ся работа с хора постоянно , Българина като се опиташ да му отвориш очите те псува вика че си глупак ти нишо не разбираш за тва - секи да се оправя е за тва няма да сме никак добре щото секи мисли че другия го лъже .
Не може да се разберем за феродо и да ми турят делфи извинявай ама поне помня имена , и "лисчето" с частите ми го дадоха та че ако не познаваш що е компютър и гугъл няма да вденеш за кво става въпрос - само кодове !
Другото първо сумата беше още по-малка 350 , след тва 20 масло , квой тва масло ?
Оргиналдъ - де тубата ?
В багажника - таратанци ,
И примерно в Николов съм ходил ми то харабия ве , не като при тез , ама пуста му работа що трябваше да бързам - хората са го казали ама..
group® написа:
Като гледам и ти някакви 'тънки' номерца играеш :screwy
Може ли за 25лв да се циганиш?
Може ли да идеш да си вземеш колата с пари до стотинката?!
Съвсем норално е да излезне допълнителен разход. Да не е точна наука?!
И 25лв. са ти искали, а не 250 отгоре :idea:

Грам идея си нямам даже къде е тоя сервиз, но си личи, че си измукваш от пръстите причините да наклепаш сервиза.

25 лв нищо не са на фона на такава сума , ама поне всичко да беше ок , ами то аз не съм човек който говори за нещо лошо ако няма за кво

Извинявайте че се опитах да ви разкажа своята весела история :обичам ви

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Пет 28 яну 2011 22:16

В такива сервизи,ако не ги познаваш и те помислят за балама един вид,че не разбираш от коли и части става лошо!Аз също съм се парил от сервизи и най-тъпото,е че се мъчат да ти вземат,колкото може повече пари и ако може ще те излъжат в частите!За съжаление сме България и всеки гледа да те прецака с каквото може!

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 01 фев 2011 10:07

D79 написа: НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!

Първо мнение и то адвокатско... интересно, интересно.... А да те питам колега (ако изобщо влезеш пак), как ще ти хареса примерно ти да си поръчаш Панасоник климатик пък да ти монтират LG и да не ти кажат? Каквато и да е причината, не може да се слагат други части и да се премълчи :не: .. За другата мърлящина няма да коментирам...

Потребителски аватар
ivan_nenchev
Автомобил: Pasat B4
Двигател: 1Z 1994

Мнениеот ivan_nenchev » Пон 07 мар 2011 8:15

аз отдавна имам лошо мнение за тях неможе работниците да са били трактористи бензинджии и тем подобни цял живот и накрая маистори

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Пет 25 мар 2011 14:50

Ти па много знаеш кви са :Д:Д:Д Направооо.... Всеки си има манение бе..... Пък и кво лошо има да си работил другаде?!?! Почнете некой друг сервиз бе :Д кво толкова с тоя се захванхте... Само те ли лъжат в тъпото Карлово?! а?????

Потребителски аватар
ivan_nenchev
Автомобил: Pasat B4
Двигател: 1Z 1994

Мнениеот ivan_nenchev » Пет 25 мар 2011 16:53

ха знам знам кои да почнем всички са еднакви за това които може да се спасява сам като мен които неможе ...

Потребителски аватар
Ceki4aGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ceki4aGTI » Пет 25 мар 2011 17:10

dj_tuhla написа:
D79 написа: НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!

Първо мнение и то адвокатско... интересно, интересно.... А да те питам колега (ако изобщо влезеш пак), как ще ти хареса примерно ти да си поръчаш Панасоник климатик пък да ти монтират LG и да не ти кажат? Каквато и да е причината, не може да се слагат други части и да се премълчи :не: .. За другата мърлящина няма да коментирам...

Напално съм съгласен с колегата :да: и да разбираш и да не разбираш, винаги трябва да получаваш частите, които желаеш :)

Потребителски аватар
garsona

Мнениеот garsona » Чет 21 апр 2011 8:57

Вижте ся ква се получава , човек пише тема с цел други хора да не се опарят , вие веднага почвате да се нападате един друг , е като българина друг няма !

D79 написа:...

Хаха като нищо някой от тяхната "фирмичка" се е регнал спешъл за да се оправдае като доволен клиент , тва направо не ма учудва - аз знам че хисарци са мн заблодени хора ама чак пък толкова .... :)

ПС - И господата от въпросната "фирмичка" като са мн - наклеветени и тем подобни да се изкажат офицялно не да се крият зад на някой "доволен клиент" името !

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”