Наложи се да сменям рейка , предни , задни дискове,накладки , течност на хидравликата ,реглаж .
Отивам там говорим и се уговаряме дисковете и накладките да са "Феродо" , да ми сменят рейката че течеше , и да ми направят реглаж , на другия ден щяла да бъде готова , предварително оговаряме цената ква ще е 365 + - 5 лв , викам става , правете я ! На другия ден вечерта я взимам , абе добре дисковете сменили , накладки ,рейка , реглаж , абе пая колата мн шумна вътре чувам клапаните , не върви както трябва . Прибирам се викам може да си внушавам , преди тва се бяхме разбрали да ми изкарат разписка за частите и всичко , е да ма ся спряхме компа тва онова , колко дължа питам аз еми такова не сме включили цената на маслото за хидравликата , смяната на рейката по скъпа заради десния волана ала бала - 395лв . Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )
Гледам накладките - Делфи ? , дисковете и те делфи , туба от маслото дет ми е сипано няма , па казаха че е в багажника , от де да знам дали не сами сипали от 6 лв литара и да ми искат 30 лв за тва .
Гледам доло кво става , що ми е толкова шумна колата вътре в купето , не сложили маншона между рейката и купето и от там дуя , шуми и т.н. Как да е борих се 1.30 ч да го туря как трябва че доло при педалите е много ... педалско тясно и накрая колата отихна !
Не ходете там , намира се между карлово и сопот на входа на карлово под автосалоните , доказано лъжат с частите , за сега нямам забележка от тях ама въпроса е друг , искаш феродо , слагат ти феродо , а не делфи !
Моля да сложите темата ми тук >>>
viewtopic.php?f=13&t=223405&p=2487177#p2487177
ПП - Сори за правописа , ама пиша от офиса , то вярно няма извинение де , важното е да се знаят кои са измамници и кои не !
Сервиз МимиНик Карлово , лъжци :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Re: Сервиз МимиНик Карлово , лъжци :(
Никой не лъже!!!! Аз съм техен клиент от както го има тоя сервиз и искам да ти кажа, че хората са си много коректни и учтиви... не знам защо при тебе така се е получило, но от години ходя там, нямам никакви забележки и проблеми относно работата, частите и т.н. Каквото съм искал - това са ми сложили и даже мога да ти кажа, че там са едни от най-добрите и евтини части и обслужването там е просто уникално.... Сори ама.... просто ти може би си един от малкото, с които се е случило така....
garsona написа:Наложи се да сменям рейка , предни , задни дискове,накладки , течност на хидравликата ,реглаж .
Отивам там говорим и се уговаряме дисковете и накладките да са "Феродо" , да ми сменят рейката че течеше , и да ми направят реглаж , на другия ден щяла да бъде готова , предварително оговаряме цената ква ще е 365 + - 5 лв , викам става , правете я ! На другия ден вечерта я взимам , абе добре дисковете сменили , накладки ,рейка , реглаж , абе пая колата мн шумна вътре чувам клапаните , не върви както трябва . Прибирам се викам може да си внушавам , преди тва се бяхме разбрали да ми изкарат разписка за частите и всичко , е да ма ся спряхме компа тва онова , колко дължа питам аз еми такова не сме включили цената на маслото за хидравликата , смяната на рейката по скъпа заради десния волана ала бала - 395лв . Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )
Гледам накладките - Делфи ? , дисковете и те делфи , туба от маслото дет ми е сипано няма , па казаха че е в багажника , от де да знам дали не сами сипали от 6 лв литара и да ми искат 30 лв за тва .
Гледам доло кво става , що ми е толкова шумна колата вътре в купето , не сложили маншона между рейката и купето и от там дуя , шуми и т.н. Как да е борих се 1.30 ч да го туря как трябва че доло при педалите е много ... педалско тясно и накрая колата отихна !
Не ходете там , намира се между карлово и сопот на входа на карлово под автосалоните , доказано лъжат с частите , за сега нямам забележка от тях ама въпроса е друг , искаш феродо , слагат ти феродо , а не делфи !
Моля да сложите темата ми тук >>>
viewtopic.php?f=13&t=223405&p=2487177#p2487177
ПП - Сори за правописа , ама пиша от офиса , то вярно няма извинение де , важното е да се знаят кои са измамници и кои не !
Само искам да ти кажа, че явно си искал по-тънко да ти излезе сметката и за тва не си направил проблем на място. Що не си казал нан хората на място. Аз също ходя в този сервиз и ми дават хората да си пробвам колата като искам. Що не си я пробвал. Всеки човек прави грешки и е можело да си видиш колата и да кажеш от какво не си доволен и какво те смущава ама ти явно... Както и да е..... Даже хората дават и книжки с частите, които са ти сложили, по тоя начин имаш някаква гаранция. Кой друг сервиз ти дава такива книжки?!?!?!?!?! Има ли изобщо в околността сервиз, който да ти казва на 100% кво ти е сложил?!?!?!?! НЯМА ДРУГ СЕРВИЗ!!!!! Не стигаа, че няма ами другите сервизи на всичкото отгоре даже и не ти сменят частите, бе

Ако искам да ми излезе тънко - взимам по-ала-бала части (че не винаги имам пари), ама като искам хубави и здарви чсти - плащам си цената. Супер доволен съм от хората и от частите. До ся не са ме лъгали хората. Дават си ми книжката със свършената работа, разпечатка със сумата и каталожния номер на съответната част и си заминавам.
Така че хора... НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!
- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Като си си сложил таван с парите и хората се вместват в тях – ти мрънкаш. Кой сервиз в района ти дава разписка със свършената работа? Никой!!! Това е единствения сервиз, в който отиваш и знаеш за какво си даваш парите. Хората там си знаят и разбират от работата. Казваш, че искаш евтини части – ок. Искам скъпи – ок. Това е най-доброто място където да си направиш колата в района. Другите само лъжат!!!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
garsona написа:Аз викам носа си точно 370 лв , кво говорихме одеве , ми добре ше минеш да ни ги оставиш останалите друг път , и си я зех !(естествено ше има да зимат )
Като гледам и ти някакви 'тънки' номерца играеш

Може ли за 25лв да се циганиш?
Може ли да идеш да си вземеш колата с пари до стотинката?!
Съвсем норално е да излезне допълнителен разход. Да не е точна наука?!
И 25лв. са ти искали, а не 250 отгоре

Грам идея си нямам даже къде е тоя сервиз, но си личи, че си измукваш от пръстите причините да наклепаш сервиза.
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Ами вижте ся работа с хора постоянно , Българина като се опиташ да му отвориш очите те псува вика че си глупак ти нишо не разбираш за тва - секи да се оправя е за тва няма да сме никак добре щото секи мисли че другия го лъже .
Не може да се разберем за феродо и да ми турят делфи извинявай ама поне помня имена , и "лисчето" с частите ми го дадоха та че ако не познаваш що е компютър и гугъл няма да вденеш за кво става въпрос - само кодове !
Другото първо сумата беше още по-малка 350 , след тва 20 масло , квой тва масло ?
Оргиналдъ - де тубата ?
В багажника - таратанци ,
И примерно в Николов съм ходил ми то харабия ве , не като при тез , ама пуста му работа що трябваше да бързам - хората са го казали ама..
25 лв нищо не са на фона на такава сума , ама поне всичко да беше ок , ами то аз не съм човек който говори за нещо лошо ако няма за кво
Извинявайте че се опитах да ви разкажа своята весела история
Не може да се разберем за феродо и да ми турят делфи извинявай ама поне помня имена , и "лисчето" с частите ми го дадоха та че ако не познаваш що е компютър и гугъл няма да вденеш за кво става въпрос - само кодове !
Другото първо сумата беше още по-малка 350 , след тва 20 масло , квой тва масло ?
Оргиналдъ - де тубата ?
В багажника - таратанци ,
И примерно в Николов съм ходил ми то харабия ве , не като при тез , ама пуста му работа що трябваше да бързам - хората са го казали ама..
group® написа:
Като гледам и ти някакви 'тънки' номерца играеш![]()
Може ли за 25лв да се циганиш?
Може ли да идеш да си вземеш колата с пари до стотинката?!
Съвсем норално е да излезне допълнителен разход. Да не е точна наука?!
И 25лв. са ти искали, а не 250 отгоре![]()
Грам идея си нямам даже къде е тоя сервиз, но си личи, че си измукваш от пръстите причините да наклепаш сервиза.
25 лв нищо не са на фона на такава сума , ама поне всичко да беше ок , ами то аз не съм човек който говори за нещо лошо ако няма за кво
Извинявайте че се опитах да ви разкажа своята весела история

- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
В такива сервизи,ако не ги познаваш и те помислят за балама един вид,че не разбираш от коли и части става лошо!Аз също съм се парил от сервизи и най-тъпото,е че се мъчат да ти вземат,колкото може повече пари и ако може ще те излъжат в частите!За съжаление сме България и всеки гледа да те прецака с каквото може!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
D79 написа: НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!
Първо мнение и то адвокатско... интересно, интересно.... А да те питам колега (ако изобщо влезеш пак), как ще ти хареса примерно ти да си поръчаш Панасоник климатик пък да ти монтират LG и да не ти кажат? Каквато и да е причината, не може да се слагат други части и да се премълчи

- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
аз отдавна имам лошо мнение за тях неможе работниците да са били трактористи бензинджии и тем подобни цял живот и накрая маистори
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Ти па много знаеш кви са :Д:Д:Д Направооо.... Всеки си има манение бе..... Пък и кво лошо има да си работил другаде?!?! Почнете некой друг сервиз бе :Д кво толкова с тоя се захванхте... Само те ли лъжат в тъпото Карлово?! а?????
- ivan_nenchev
- Автомобил: Pasat B4
- Двигател: 1Z 1994
ха знам знам кои да почнем всички са еднакви за това които може да се спасява сам като мен които неможе ...
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:D79 написа: НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ - отидете и вижте сами и няма да се излъжете!!!! Струва си да почакаш, защото с колата си проблем след тва няма да имате!!!!!!!!!
Първо мнение и то адвокатско... интересно, интересно.... А да те питам колега (ако изобщо влезеш пак), как ще ти хареса примерно ти да си поръчаш Панасоник климатик пък да ти монтират LG и да не ти кажат? Каквато и да е причината, не може да се слагат други части и да се премълчи.. За другата мърлящина няма да коментирам...
Напално съм съгласен с колегата

- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Вижте ся ква се получава , човек пише тема с цел други хора да не се опарят , вие веднага почвате да се нападате един друг , е като българина друг няма !
Хаха като нищо някой от тяхната "фирмичка" се е регнал спешъл за да се оправдае като доволен клиент , тва направо не ма учудва - аз знам че хисарци са мн заблодени хора ама чак пък толкова ....
ПС - И господата от въпросната "фирмичка" като са мн - наклеветени и тем подобни да се изкажат офицялно не да се крият зад на някой "доволен клиент" името !
D79 написа:...
Хаха като нищо някой от тяхната "фирмичка" се е регнал спешъл за да се оправдае като доволен клиент , тва направо не ма учудва - аз знам че хисарци са мн заблодени хора ама чак пък толкова ....

ПС - И господата от въпросната "фирмичка" като са мн - наклеветени и тем подобни да се изкажат офицялно не да се крият зад на някой "доволен клиент" името !
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”