:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Дизелова Помпа олива .. Решен...

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
ivsnara
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: Дизел

Дизелова Помпа олива .. Решен...

Мнениеот ivsnara » Сря 15 дек 2010 17:35

Колеги имам проблем с дизеловата помпа,олива и ми трябва някой който се занимава да си я свали и да си я направи.Въпросът ми е каде може да се иде в Бургас?

Последна промяна от ivsnara на Пет 10 фев 2012 19:38, променено общо 2 пъти.

kunev
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз Дизелови помпи Бургас?

Мнениеот kunev » Сря 15 дек 2010 20:47

След подобен на твоя проблем, аз ходих първо до айтос там има едно момче мога да те опътя до него, но нито телефон му имам нито адрес. Там ми смениха някакви пружинки дето се бяха счупили, след това ходих до камено за някво нагласяне на електрониката. Майсорите ги намерих след препоръка от мой приятел и съм доволен от услугите им. За този в айтос, влизаш в града караш караш и стигаш до едно мостче, точно след него завиваш на ляво и караш по един черен път там от дясната страна ще видиш един сервиз ще спреш там да ги питаш момчетата те ще те насочат към тоя майстор за помпата. Този в Камено е до фурната на джей-ел пи в камено питай за нея на центара по лесно ще те опътят от там. За DISELHOUSE в лозово не ми казаха нищо добра затова и не отидох при тях. Дано да съм полезен.

Потребителски аватар
ivsnara

Re: Сервиз Дизелови помпи Бургас?

Мнениеот ivsnara » Сря 19 окт 2011 0:40

За триене..

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: За триене..

Мнениеот vasstop » Сря 19 окт 2011 7:55

Обикновено форумите са, за да се споделя информация, която може да е полезна на следващия след теб.
А не "дайте, кажете къде да отида да ми оправят проблема, а след това трийте темата, понеже аз се оправих вече...".
Разбирате ли ми мисълта колега?

Потребителски аватар
ivsnara

Re: За триене..

Мнениеот ivsnara » Пет 10 фев 2012 19:36

vasstop написа:Обикновено форумите са, за да се споделя информация, която може да е полезна на следващия след теб.
А не "дайте, кажете къде да отида да ми оправят проблема, а след това трийте темата, понеже аз се оправих вече...".
Разбирате ли ми мисълта колега?

Колега прав си въобще не се замислих,много егоистично от моя страна,моля да бъда извинен оправям темата да не е за триене..

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Re: Дизелова Помпа олива .. Решен...

Мнениеот VALENTINO87 » Пет 10 фев 2012 19:45

И как реши проблема колега?

Потребителски аватар
ivsnara

Мнениеот ivsnara » Пет 10 фев 2012 19:54

VALENTINO87 написа:И как реши проблема колега?

Ами намерих човек който е във тази сфера,разглоби я и смени ако не се лъжа уплътнението.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 17 фев 2012 0:53

Мисълта на Вастоп беше да кажеш дали си доволен,координати на човека,ако е съгласен да бъде рекламиран и т.н. ;)
Иначе ни е ясно,че си намерил човек,който ти я е ремонтирал,ама с това темата не остава полезна за другите хора,които имат такъв или подобен проблем или ще го имат за в бъдеще,защото и те ще трябва да попитат "къде да си закарам колата" ,вместо да видят къде ти си я закарал и са ти я оправили :)
Това е идеята на нещата,за да можем взаимно да си помогнем с полезна информация.
:beer

Потребителски аватар
ivsnara

Мнениеот ivsnara » Вто 21 фев 2012 21:23

zfa159 написа:Мисълта на Вастоп беше да кажеш дали си доволен,координати на човека,ако е съгласен да бъде рекламиран и т.н. ;)
Иначе ни е ясно,че си намерил човек,който ти я е ремонтирал,ама с това темата не остава полезна за другите хора,които имат такъв или подобен проблем или ще го имат за в бъдеще,защото и те ще трябва да попитат "къде да си закарам колата" ,вместо да видят къде ти си я закарал и са ти я оправили :)
Това е идеята на нещата,за да можем взаимно да си помогнем с полезна информация.
:beer

Неуспорим факт,колата я закарах при Петьо "Кюфтето",който го познава знае за какво имам предвид,който не момчето си разбира от работата.Работил е първоначално във сервиза на БМВ и след това си отваря собствен сервиз на 5ти км.След автокъщите първата постройка която се пада от лявата страна и започналите павета по улицата :) веднага след нея се завива наляво и се влиза във едно предверие с много сервизи и 1ят сервиз от лявата страна е негов.Лесно ще го познаете по многото бмв-та и мерцедеси отпред :).Та той се занимава със всичко и има доста познати в сферата в случая ако нещо не е в неговата компетенция кара колата при човек с такава и в общи линии универсален боец. :) Надявам се да съм помогнал достатъчно.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”