Сервиз за спирачки в района на Подуене???

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Jetton
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за спирачки в района на Подуене???

Мнениеот Jetton » Вто 25 юли 2006 13:46

Здравейте,

това е първият ми пост тук :)
Моля ви да ми препоръчате сервиз, където да ми оправят спирачките (в КАТ ми спряха колата заради тях, не били в норма). Най-вероятно става дума за смяна на накладки, ремонт на ръчната, може би феродо? Карам VW Jetta.
Голям плюс ще е ако е в околностите на Подуене и ако работи и в събота. Но по-важното е майсторите да са добри, няма значение къде са.

Мерси много за вниманието
:)

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Вто 25 юли 2006 15:10

Мога да ти препоръчам Аутолукс сервиз на Подуяне. То е цял комплекс GIP - Газостанция, бензиностанция, автомивка, кафе, сервиз и магазин за авточасти. Работят качествено и работят и в събота. Имат си и магазин за авточасти към тях където не продават скъпо. Доста работи съм си правел там, включително и смяна на дискове и накладки и съм доста доволен. Намира се като идваш от гара Подуяне посока излизане от София по Ботевградско, след подлеза свиваш на първия светофар в ляво към пожарната и това ти се пада от лявата страна.
Но в никакъв случай не зареждай бензин там, дори и 98 им е супер калпав, газта им бива. :D

Jetton
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetton » Вто 25 юли 2006 16:00

Мерси много за отговора :)

А дали имаш представа колко горе-долу излиза такъв тип ремонт, просто да знам ориентировъчно?

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Сря 26 юли 2006 11:27

Смяна на предни спирачни дискове невентилирани и накладки + труд = 170 лв всичко. Но не знам дали имаш нужда от нови дискове или само от накладки. Там предполагам ще ти кажат. Не са хора , които просто гледат да ти вземат. Казват ти от какво наистина имаш нужда. С какво да бързаш да сменяш и какво търпи отлагане. Като цяло съм доволен.

Jetton
Автомобил:
Двигател:

Бях там

Мнениеот Jetton » Пон 31 юли 2006 15:00

Привет отново,

Прав беше, хората там са симпатични и мисля, че добре работят. И наистина не се юрнаха да подменят всичко и накрая ми казаха за какви ремонти да съм готов в близко бъдеще.
Малко по-бавно стана ремонтът отколкото мислех, но предполагам, че и аз имам вина за това.
Май вече там ще ходя за ремонти по спирчана система и подобни. Мерси още веднъж, че ми ги показа
:)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”