Mama Team Racing

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
straus
Автомобил:
Двигател:

Mama Team Racing

Мнениеот straus » Нед 06 фев 2011 19:01

Искам да се похваля от тоя сервиз. До сега не са ме върнали нито веднъж, нищо че са заети, разбират си от работата и парите който взимат въобще не са стряскащи.
Миналата седмица например си взех едно голф-че тройка, имах проблеми с двигателя. Работеше на 2-3 цилиндъра, не върви, бръмчи абе страшно. Едни ми казаха, че ще сменям клапани, други ми казаха основен ремонт, 3-ти ме навиваха да си търся друг двигател. Тоя човек си игра половин-един час под капака, правихме струвахме и накрая се оказа, че имам кофти свещи. Те нови ама не са за моя двигател. Сложи ми други и мотора започна да мърка като котенце. :bowdown Само да изпадне някой лев и отивам пак при него да правим нови неща по колата. heavy metal zork
Останах много доволен, човека разбира и от тунинг, било то визуален или силов. Препоръчвам ви го.
Намира се на ул.Пушкин N:50, точно зад спирката на 111 в посока Горна баня.
Телефоните са му: 0898 630 672 и 0887 655 099, търсете Тодор Тодоров(Мама)

Потребителски аватар
the_invasion
Автомобил: golf2
Двигател:

Re: Mama Team Racing

Мнениеот the_invasion » Нед 03 апр 2011 7:43

съгкасен съм с теб колега и аз си права колата там и съм много доволен, работеше ми на 3 цилиндъра и никаде не можаха да ми я оправат но при мама ми я направиха да работи като часовник.Освен от двигатели там разбират от всичко,няма нещо с което да не могат да се справят,Горещо го препорачвам на всички

ma7e4k0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ma7e4k0 » Нед 17 апр 2011 21:59

Няма толкова силен монтьор на тема VW като мамата, все пак от колко години се занимава с това, някои от вас доли не са и били родени като е започнал. Разбира по абс.всичко на VW-тата, няма нещо дето да не може да направи. И Аз го препоръчвам.
Прави и раздувки от стъкломат в това също доста го бива и в перформънс на атмосферки се справя доста добре, абе от всичко си разбира.

n1ksuna90
Автомобил: golf mk 1 1979
Двигател: 2.0 16v

Мнениеот n1ksuna90 » Вто 26 апр 2011 22:52

Днес бях при мамата, защото не ми вървеше колата като хората и той успя да отстрани проблема бързо. Колата сега е като пушка. :да: :D :applause:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”