импас56 в софия - климата ми тръгна

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

импас56 в софия - климата ми тръгна

Мнениеот nii » Сря 23 авг 2006 22:05

малко предистория - след рутинна проверка на климатика на реното в един малък сервиз миналата седмица, майсторите ми доляха фреон (било ниско налягането).
да де, ама после климатика се побърка спря да работи, перката не изключваше и прочее.
звъня аз в промобил - ми елате другата седмица, 45 кинта за проверка, ще го оправим и т.н.
да ама другата седмица вече ще е есен а на мен климтика ми трябва сегааа. минавам днес покрай импас - викам си я да питам. беше към 18:00 демек края на работното време, ония пичове казват вкарай я.
обяснявам аз, те връзват няква машина с маркучи и дисплейчета и след малко заявяват - "пич, в тая кола тряя да има 550 грама фреон ти имаш 1150 грама :shock
много любезно ми обясниха как, какво, защо, оправиха климатика, тестваха 15 минути, мериха температури и прочее - абе сичко ток и жица...
верно че им подарих 600 грама фреон (а той си е скъп и ще го сипят на някого срещу 80 кинта) но ми взеха 20 лева за труд и казаха че ако нещо не е в час без да доплащам мога да отида да го дооправят.
накратко - доволен.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”