Съвет за бояджия и тенекиджия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за бояджия и тенекиджия
Уважаеми съфорумци, пиша ви тук с надеждата да ми дадете едно рамо със съвет, каде да отстраня щета на автомобила. Автомобила ми е сравнително нов, Фолксваген Пасат 2008 година, и досега винаги когато ми се е налагало съм използвал Хаас Пловдив /официалният сервиз на марката за Пловдив/, дори след гаранционния период пак си ходя там за ремонти, подръжка и т.н. но както и да е. Автомобила ми е застрахован в Булстрад и на 6 март претърпях ПТП, необходимо е да се смени десен калник, и да се изчукат двете десни врати. Проблема ми е че, Булстрад не желаят да ми разрешат да използвам сервиза, в които ходя, защото било много скъпо и автомобила ми бил вече стар/ не знам ако автомобил 2008-ма е стар, кои е нов/. Веднага ме изпратиха в Ангелов, но аз не искам и да чуя, защото имам лични съображения за там. Другия вариант е да им донеса фактура за извършен ремонт от неоторизиран сервиз, но и това не ме устроива, нали за това плащам каско. От Хаас, ме увериха, че имат договор за доверен сервиз, и не би трябвало да ме препращат там, при положение, че колата няма 5 години. Сега уж се взеха лично да съдействат, но дали ще успеят въобще си нямам идея, та молбата ми е, бихте ли ме посъветвали, как да процедирам, при евентуален техен неуспех, и ако се наложи да плащам ремонта по фактура, кои работи с хубави части и бои?
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Re: Съвет за бояджия и тенекиджия
Е, то ако кола на 3 години е вече стара, то значи с моята би трябвало да са се придвижвали древните гърци при обсадата на Троя! Не позволявай на застрахователите да те въртят! Говори с memberlist.php?mode=viewprofile&u=102501 той се занимава със застраховки, дано ти помогне!
успех в начинанието
успех в начинанието

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Фирмен сервиз се ползва до 3год.След това частен доверен освен ако няма валутно каско което предлагат някой ЗК
Валутното е по скъпо но ползваш фирмен сервиз до 7 години
Булстрад нямат такива екстри 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще не се оставяи да те въртят. Аз съм с кош, и нямам претенции, те и каско няма как да ми направят де, но ти с тая нова кола..... Мисълта ми е такава, изискваи си оторизирания сервиз, и въобще да не ти пука, имаш такова право, колата ти е нова и, до 5 години няма проблем, щото колата ти е 1-ва група. Аз се занимавам със застраховки също и им знам и кътните зъби. Специално за Пловдив, във София има един много отворен гъзар, дето дебне и гони клиентите на Булстрад постоянно с такива мишкарски изпълнения, няма да казвам как се казва, но мисълта ми е, че в Булстрад Пловдив/което вече е VIG, не Булстрад/ надали ще ти помогнат защото, ако тоя не разреши, никои не може. На мен същият господин лично ми е изгонил 5-ма сериозни клиента, поради същите случаи. При теб, все пак Хаас са представител на марката и сигурно те са ти сключили полицата там, би трябвало някои да ги чуе, и ако наистина са взели проблема ти присърце, вярвам, че нещата ще се развият положително за теб
Все пак натискаи и ти, и не се съгласяваи до последно с това което ти предложат. И къв Ангелов за тая кола бе.....тея съвсем са се побъркали, там и БМХ-а няма да си закарам да ми го боядисат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Уфф, ми не знам нещата явно не вървят на добре. Сега ми се обадиха от Булстрад, ще ми отказват щетата, щото ми е 3-та а нещо по протокола за ПТП "не им харесало", казвам го буквално . Не съм пил, викнал съм КАТ, не знам чесно кво да правя вече, дали не е някъв блъф, баси филма чесно, не съм очаквал, че ще е такава разправия. Последно вече остана Хаас и лизинга да ми съдеистват, щото аз съм вързан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да ви се похваля, от Хаас сега ми се обадиха, понеделник ми излиза Възлагателното, и вторник ще ме приемат да я ремонтират. Много се притесних, щото другаде не съм бил, а и чувам само лоши отзиви. Все пак едно благодаря от мен на сервиза, помогнаха ми, е и аз ги понатиснах малко де, както ме посъветва по горе колегата
но важното, е че нещата се развиха добре за мен
Благодря Ви и на вас за съветите, но смятам да се махам от Булстрад вече, явно като ми стане автомобила извън гаранция почват циганиите, мисля за ДЗИ, Армеец, или Алианц, идей някакви?

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Първо поздравления!
Второ...заинтересувай се и от Интерамерикан.За тях само хубави работи слушам.Друг е въпросът, че застраховките им са доста скъпи, но при щети поне плащат коректно.
Второ...заинтересувай се и от Интерамерикан.За тях само хубави работи слушам.Друг е въпросът, че застраховките им са доста скъпи, но при щети поне плащат коректно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами бях там, и трябва да ти кажа, че числото във Булстрад, и Интерамеикан е почти еднакво, но там пък ще се налага да си плащам щетите, след, което да ми възтановяват парите, което пак не ме удовлетворява. Един приятел сега е в Алианц и ме агитира да правя там, цените са им доста големи, но и тои е с нов Фолксваген и е нямал проблеми за сега.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Един съвет малко извън темата - махай се от тея некадърни глупаци Булстрад. Миналата година ми се наложи да да ми изплащат щети. Ама за да ми ги изплатят трябвало да платя някаква сума ( 120 лева ) . Платих я , те ми направиха оценка и ми дадоха 87. Тва всичкото за заден ляв и преден десен калник които са чукнати. За с тея пари освен нафта да си сипя и да пия една много студена вода ...
Така че от Булстрад са мизерници , дано им изгорят офисите ...
Колега успех с пасата и догодина търси нова компания !
Така че от Булстрад са мизерници , дано им изгорят офисите ...
Колега успех с пасата и догодина търси нова компания !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Никога повече Булстрад, бяха перфектни ама до 2-рата година. Сега като трябваше да подновявам каското ме лъжат, че до 5 имам право да използвам официален сервиз, но автомобила ми е 2-ра група и трябвало евентуално при сериозна щета, да се използват "алтернативни" части, някои да ми каже за алтернативно табло или алтернативен Еърбег и ще го позлатя, или като се светнах, ще трябва да ми слагат 2-ра употреба такива. НЯМА ДА СТАНЕ.ДЗИ ме карат да правя добавъци за моят сервиз, иначи работели с някъв Гарант, дето не съм го и чувал... не става, аз няма да карам автомобила ми другаде освен Хаас поне още 2-3 години, апък ако е речено може да го сменя с по нов
Та по въпроса, вече съм в Алианц, обещаха че ще ме пращат само в официален сервиз, дано не се изложат и те

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”