Магазина на Юнитрейд в Дружба

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Магазина на Юнитрейд в Дружба

Мнениеот alien1 » Пон 28 авг 2006 13:02

Днес ходих за първи път до магазина на Юнитрейд в Дружба 2 и останах доволен. Частите са верно по-скъпи ,но предполагам доста по качествени и човека, който беше там те разбира отведнъж като му кажеш какво търсиш, пише ти рамата и му излиза точно модела на часта, показва ти я, ако я няма я поръчва от другия им магазин и пристига за няколко часа. Аз ходих за един троен фланец дето излиза антифриза от главата през него. Пред мен някакъв колега купи същата част ама за няговия двигател / дефекта явно се среща при всички Пасати Б3/. Същата част я купих от някакво магазинче преди 2 месеца и вече е за смяна. Тогава я взех 18лв, а сега ще ми излезе към 35, но се надявам да реша проблема за по-дълго.
На другите места като ти сложат някоя симпатична девойка, която не е ясно и книжка дали има и обясняваш ли, обясняваш, а тя слуша ли, слуша и накрая пак нищо не е разбрала или ти обърква поръчката. :roll:
Та за напред мисля по-често да прибягвам до магазина им за такива части, не за всичко но за части по двигателя предимно. Иначе сервиза им не съм ползвал ама като четох коментарите тук във форума освен за диагностика за друго няма смисъл. [/u]

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 28 авг 2006 14:48

Абе тая работа с частите......е доста мътнаТам за масления тампон на двигателя ми искаха 300 лева!Същия тампон ми го намери един за 160 лева :shock В крайна сметка съм с тампон за 30 лева и 1.5 година няма проблем-ама си има значение,когато явно само там си сигурен,че няма да ти пробутат менте и още повече,че има части и възли при които ментетата могат да ти струват живота!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Магазина на Юнитрейд в Дружба

Мнениеот scuba » Пон 28 авг 2006 14:51

alien1 написа:..Аз ходих за един троен фланец дето излиза антифриза от главата през него. Пред мен някакъв колега купи същата част ама за няговия двигател / дефекта явно се среща при всички Пасати Б3/. Същата част я купих от някакво магазинче преди 2 месеца и вече е за смяна. Тогава я взех 18лв, а сега ще ми излезе към 35, но се надявам да реша проблема за по-дълго... [/u]

:-) Същата част я купих миналата седмица от тях. С О-ринговете ми излезе 32лв и стотинки.
Преди това (отново) я бях купил по-ефтина (не от тях) Искара 2-3 месеца и се сцепи.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пон 28 авг 2006 17:37

има някой части който си заслужава да си купиш от юнитрейд, но има и такива на който сените са им много по високи а може да се мине и с по евтини. аз си купих от там термостат защото напипах няколко от евтините дето работеха по едим месец.

Потребителски аватар
dimitkoto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitkoto » Пон 02 окт 2006 14:54

И аз си купих нов пластмасов фланец от там за Фолф 2-ката ми. 16 лева. Изглежда читав.
Проблема ми беше докато им намеря координатите. Из форума и търсачката няма споменат точния адрес или телефон, та след известно ровене и звънене на всички номера които успях да докопам се получи. Та да споделя (за тези като мен които още не са ходили там) :

Магазин в ж.к. Дружба 2 :
ул. „Цветан Лазаров” 12, 1582 София,
тел.: 02 8074113 или 02 8074118 (старите телефони които изнамерих из форума явно са променени)

Потребителски аватар
asenkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asenkolev » Пет 01 дек 2006 13:41

За ключалката на жапката ми искаха 40лв.Викам "Да-да".

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Пон 04 дек 2006 19:56

Смяна на термостат - AFT двигател - 126 лв, като включва труд, термостат,нови уплътнения 2 бр. , пластмасовото тяло около термостата /2,70 лв/ , защото моето беше леко цепнато и оцветено от антифриза и 1.5 л концентрат G12.
Доволен , и от цената и от отношението на човека извършващ ремонта - дори прегледа и останалите конусмативи :wink:

Съответно за 1 халоген обаче примерно искат 239 лв ЛУДИИИИИ.....
така че има какво да се прави там и какво не :!:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”