Днес ходих за първи път до магазина на Юнитрейд в Дружба 2 и останах доволен. Частите са верно по-скъпи ,но предполагам доста по качествени и човека, който беше там те разбира отведнъж като му кажеш какво търсиш, пише ти рамата и му излиза точно модела на часта, показва ти я, ако я няма я поръчва от другия им магазин и пристига за няколко часа. Аз ходих за един троен фланец дето излиза антифриза от главата през него. Пред мен някакъв колега купи същата част ама за няговия двигател / дефекта явно се среща при всички Пасати Б3/. Същата част я купих от някакво магазинче преди 2 месеца и вече е за смяна. Тогава я взех 18лв, а сега ще ми излезе към 35, но се надявам да реша проблема за по-дълго.
На другите места като ти сложат някоя симпатична девойка, която не е ясно и книжка дали има и обясняваш ли, обясняваш, а тя слуша ли, слуша и накрая пак нищо не е разбрала или ти обърква поръчката.
Та за напред мисля по-често да прибягвам до магазина им за такива части, не за всичко но за части по двигателя предимно. Иначе сервиза им не съм ползвал ама като четох коментарите тук във форума освен за диагностика за друго няма смисъл. [/u]