Мнения за сервиз Лазурит -Доволен!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
masiven
Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
Двигател:

Мнения за сервиз Лазурит -Доволен!

Мнениеот masiven » Сря 06 апр 2011 14:29

Ако някой е ползвал услугите им, да сподели впечатленя. http://lasuritservice.com/

Материалите добри ли са? (пишат че работят с BASF и Глазурит)

Най-вече качествено ли работят??? колата е сив металик и не искам да има разминаване на цветовете, както и точки,прашинки капки и сякви други мърлящини. Просто търся качество. Цената не ме вълнува защото е с възлагателно писмо. детаилите за боядисване са с леки драскотини и не се налага изправяне или някакви други интервенции, просто трябда са се пръсне.

П.С. Предишния път ходих в ПОРШЕ ИЗТОК за боядисване на пред капак, пак заради камъчета и драскотини.

П.С. Може да препоръчате и друг сервиз работещ качествено и доверен на БУЛИНС. Примерно Юнитреид-Х там как боядисват?

Последна промяна от masiven на Нед 16 сеп 2012 1:23, променено общо 5 пъти.

Borki
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за сервиз Лазурит боядисване

Мнениеот Borki » Чет 07 апр 2011 9:18

Преди 2 години боядисвах броня и врата при тях. Останах супер доволен - колята ми е черна перла металик - не е проста за работа, но момчетата се справиха отлично (поне за моето око :lol: ) Дават гаранция 1 година на боядисваните елементи - ако се появи щупла или дефект - пребоядисват за тяхна сметка... Като цяло съм с добри впечатления, но взимат скъпичко ако не си с възлагателно писмо... Четох по разни места че хората се водят едни от най-добрите бояджии в софия ...
Пиши впечатления ако решиш да ги ползваш че и мен ме чака посещение при тях... :wink:

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Чет 07 апр 2011 23:00

Davit, бившия Хюндай. Аз лично там ще ходя след месец-два. Друг колега от форума е ходил при тях и е много доволен.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Съб 09 апр 2011 18:43

Аз последните щети на служебните коли ги оправях в тандер. Направи ми впечатление, че при едната кола ми звънят хората и ми викат "колата е готова, можеш да дойдеш да я вземеш. Само има един лек проблем, на едната бядисана врата има дефект, сега ще ти опишеме броните, защото имат щети и после като я вкараш ще ти пребоядисаме и вратата." Хубаво, отивам аз, гледам да видя дефект....не виждам. Питам го приемчика къде е дефекта. Той ми показва над дръжката и вика-ето тука има шкурка под лака. Погледах, пак нищо не видях. Той ме гледа че гледам умно и ми вика-ето от този ъгъл се вижда. Като погледнах под определен ъгъл и светлината срещу вратата забелязах леки деруги от шкурка (под леки разбирам толкова фини, че едвам се виждат). После ми взеха документите и за компенсация един техен човек ми заведе щети на двете брони.
Та след цялата история останах приятно изненадан че ми показват дефекти, които само те си виждат общо взето. Ако беше друг сервиз щяха сигурно да поздравят бояджията за добре свършената работа :D
Та мисля да продължавам да карам там колите за боя. Ще видим дали ще работят все така качествено.
В заключение-един глас за Евросервиз Тандер от мен.
P.S. В лазурит също съм карал коли за боя. Нямам някакви конкретни оплаквания от боята, но имах един познат който боядисваше там и ми е споделял че не могат да работят като хората...та съм с прдубеждение :)

tdidpf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tdidpf » Сря 11 май 2011 21:19

masiven написа:Ако някой е ползвал услугите им, да сподели впечатленя. http://lasuritservice.com/

Материалите добри ли са? (пишат че работят с BASF и Глазурит)

Най-вече качествено ли работят??? колата е сив металик и не искам да има разминаване на цветовете, както и точки,прашинки капки и сякви други мърлящини. Просто търся качество. Цената не ме вълнува защото е с възлагателно писмо. детаилите за боядисване са с леки драскотини и не се налага изправяне или някакви други интервенции, просто трябда са се пръсне.

П.С. Предишния път ходих в ПОРШЕ ИЗТОК за боядисване на пред капак, пак заради камъчета и драскотини. Е такива мърлячи нямааааа, ако видите капките разтекъл се лак ще кажете че е правено в час по рисуване от петокласници а не в официален сервиз.

П.С. Може да препоръчате и друг сервиз работещ качествено и доверен на БУЛИНС. Примерно Юнитреид-Х там как боядисват?

Здравей,

Какави впечатления имаш от Лазурит тъй като и на мен ми предстой боядисване.

Брагодаря предварително за отговора

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 11 май 2011 21:57

Примерно Юнитреид-Х там как боядисват?

Сакар - мноого зле. Даже и да уцелят цвета е супер зле на шкурки, боядисани уплътнения ....

Потребителски аватар
masiven
Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
Двигател:

Мнениеот masiven » Съб 14 май 2011 20:13

По съвет на човек от Булинс, закарах колата за боя в Лазурит. Мога да кажа че съм доволен от работата, доста добре е боядисана, няма разминавания в цвета,няма и някакви забележки като капки, следи от шкурка под боята, зрънца и тн.
Освен от качеството на боядисване съм доволен и от обслужването. Казаха ми 5 работни дни, но колата беше готова на 4-тия, шевчето там е малко отвеян но пък е точен, каквото се бяхме разбрали беше свършено.

От Лазурит съм доволен :да:

П.С. Нека и други които са посещавали сервиза дали за боя или за някакви ремонти да изкажат отзиви

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 15 май 2011 7:32

masiven написа: следи от шкурка под боята

Това не се вижда веднага, а се появява след време, когато изсъхнат материалите.
Дано няма такива проблеми ;)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”