Колеги,
аз само искам да споделя че ходих на преглед във VIP сервиза в Младост 1 пича беше много зле..първо ми иска големия талон за да видел номера на двигателя..аз му викам че не е в мен а и двигателя нама номер...той: ааа не не мойе без него как така няма номер?!! ..и ме накара да си ида до нас да си го взема..занесах му го и на него пише : "Номер на двигателя: Няма номер " и оня ми вика: ааа видя ли аз ти казах ...номера на двигателя ти е "Няма номер" и това искал да види! ..направи си теста фена...и се оказа че задната ми лява спирачка хващала с 3% по малко от допустимото от дясната и оня веднага почна да го овърта да си иска почерпка...на мен вече ми писна да се разправям с тоя охлиов и му дадох общо 30 лв и изчезнах!
Какви парички е по принцип прегледа за да знам оня колко си е изпросил?
p.s мдаа забравих личния ми извод : VIP sucks ..на дали ще ида пак там за нещо!
Годишен технически преглед
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Годишен технически преглед
Последна промяна от timon_tg на Пон 02 окт 2006 11:42, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Мен ме заведоха на едно място зад ХИТ Младост 25 лв без никакви забележки просто от стария талон преписа всичко и без дори да видят колата.
Но колата не е моя. Ако беше моя за тея пари бих си проверил спирачките и фаровете
Успех на другите колеги ако имат проблеми този е в младост зад ХИТ в платен паркинг с автомивка.
Но колата не е моя. Ако беше моя за тея пари бих си проверил спирачките и фаровете

Успех на другите колеги ако имат проблеми този е в младост зад ХИТ в платен паркинг с автомивка.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”