От къде купувате части и къде си ремонтир. колите в Хасково

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

От къде купувате части и къде си ремонтир. колите в Хасково

Мнениеот Anbuch » Вто 03 окт 2006 23:47

Имам един доста неприятен проблем: повечето неща които са ми ремонтирали до сега ,скоро пак стават за ремонт. Частите си ги вземам от "Желев" и общо взето съм доволен от тях ( имам възражение само към някои неща свързани с електрическата част като , свещи ,четки на генератора и термодатчик).

А за "майсторите" - УЖАС. Два пъти съм ходил само при един. Паласпур е обаче действа бързо , качествено и е съвестен. Сервиза е в едно хале на механоелектротехникума.

В черният ми списък са сервизът на Васил ( големият сервиз на кърджалийска зад Шела) , сервизът на Кольо ( в школата от другата страна на веспрем) ,Минерала ( сервизът на VW) , а за Боша ( елкома , до градската градина ) е добре ,ама истинските професионалисти са на входа на Димитровград.
Ако някой иска повече инфо за хората от черният списък да пита. Първите двама са си направо за саморазправа :rocketwhore
До сега съм дал 430 лв :evil: при двама майстори за съединителя и пак ми предстои да го сменям ( винаги кuпувам нови части). Препоръчайте ми някой МОЛЯ. И споделете от кои автомагазини/"майстори" сте доволни и от кои не :!: :!: :!:

Благодаря предварително :wink:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Вто 03 окт 2006 23:49

ходя само при Иван в хасково, горещо го препоръчвам!!!много кадърен майстор, не взима скъпо и е супер печен....за него само хубави думи мога да кажа, доста коли карам при него и нямам никакви забележки.намира се в орфей, ако искаш прати л.с да ти дам тел

Потребителски аватар
tekion
Автомобил: Meriva
Двигател: 2006
Контакти:

Мнениеот tekion » Сря 04 окт 2006 10:58

Аз ходя при Петьо - пресечката под "Тимс"-а. Преди той беше майстора на Янко (дето е на "Булаир"), но сега вече си е отделно. Последно при него сменях ремък, ролка и семеринг и всичко с труда ми излезе само 78 лева!

vanhallen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanhallen » Сря 04 окт 2006 16:56

а аэ ходя при ЭАПРЯН в каспи-то винаги там ходя и сам доволен

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 04 окт 2006 18:54

Бах маааму, аз до сега тука не съм поствал:

Части менте мноого, аз части си пазаря в Ауто + срещу ДНА

а за жички и тем подобни екстри само при Жоро срещу стадион Младост в бензиностанция Вега, младо момче, работи тертеплийската :wink:

Anbuch написа:а за Боша ( елкома , до градската градина ) е добре

бе да ти кажа аз от тия не съм доволен, така ми регулираха клапаните че един ден си направих дупка на блока :twisted:

за центрофки ходя при Краси (сините гаражи) до ресторант Алпинеум на Кърджалийска

това от мен някой ако го интересува нещо мое да пита :wink:

и нека по малко се развалят тия пущини

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Сря 04 окт 2006 19:48

Аз ходя в Димитровград при един майстор Мишо..Много съм доволен.Намира се на Панорамен път.

ionko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionko » Чет 05 окт 2006 15:51

Аз засега да чукна на дърво каквото е било за правене сме го правили с баща ми и не сме ходили при маистори,сменихме съединителя и други дребни неща сред тях е и ремонт на стартера,единствено ходя при Панчети за смяна на маслото много съмдоволен от него и не е скъпо имам познат такси които от Свиленград идва до Панчети за да си смени маслото.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 05 окт 2006 16:01

ебати таксиджията :lol: :lol: :lol: 80км за да смени маслото!!!че сам не може ли??? :o :o :o

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Съб 07 окт 2006 14:15

Аз съм фен на Ивановците. Не че се е налагало често де. Намират се до месокомбинат Тоска. Пътя за Кърджали, първата в вляво точно преди "магистрталата" Има там еди плац отпреде и завивате наляво и там.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 07 окт 2006 16:02

Bojo написа:Аз съм фен на Ивановците. Не че се е налагало често де. Намират се до месокомбинат Тоска. Пътя за Кърджали, първата в вляво точно преди "магистрталата" Има там еди плац отпреде и завивате наляво и там.

Хвалят се с голяма експидитивност, затова и доста таксита отват там.
А за смяната на масло в Димитров град ,съм чувал за някакво място дето ако си такси при смяна на масло получаваш и едно списание Playboy ( със стара дата). Имам приятел такси и от него знам де. Той що Playboy-я има..... :lol:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 07 окт 2006 17:02

абе не е точно така ама...в единия сервиз има купища стари плейбои.....скокойно може да си вземеш някой.....та сигурно този си ги събира оттам... :lol:

Потребителски аватар
stanpantel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanpantel » Съб 17 ное 2007 21:22

Ами аз за "Желев" да си кажа... за ходовата си част ходих там... ами не съм твърде очарован... поне като отношение е много зле... гледаха да ме прекарат да направия какви ли не ремонти по машината. Та забавиха ме с 3 часа повече отколкото ми казаха... 5 човека ми пипаха колата. Абе стори ми се че не им разбират чак толкова главиците. и в момента (4 месеца по-късно) въпреки смяната на ходовата част, имам забележки...

Ето и цените:
Буфер и прашник - 2бр. х 7лв. = 14
Шарнири - 2бр. х 20лв. = 40
Амортисьори (френски) - 2 х 79лв. = 158
Тампон за амортисьор - 28
Маншон за к. щанга - 6
Тампон за носач - 12
Пружини - 2 х 74лв. = 148
Маншон (вътрешен) - 20
ОБЩО 426лв.

Потребителски аватар
tekion
Автомобил: Meriva
Двигател: 2006
Контакти:

Мнениеот tekion » Пон 26 ное 2007 14:07

А ако ще си поставяте газова- избягвайте "майстора" в "Захарна". Вече 85 кинта отгоре съм дал- без да броя настройките. 35 за куплунга(сложили ми турски и почна да изпуска газ) за зареждане и 50 за нова плочка- старата беше 35 мм, а трябвало да е 38 :evil: .
п.п. Ремонтите ги правя вече при Майстора над OMV и съм много доволен :bowdown

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”