Отзиви за сервиз във Велико Търново

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
rusa_furia
Автомобил:
Двигател:

Отзиви за сервиз във Велико Търново

Мнениеот rusa_furia » Пет 04 юни 2010 13:01

Здравейте колеги.Наскоро открихме две изрязани дупки на голфа,които ми се ще да закърпя.Днес попаднах на един сервиз в Търново,който предлага всякакви услуги-ремонт,кърпене,боядисване, пастиране,тапициране и каквото друго можете да се сетите.Сервизът е Carlider,намира се някъде над КАТ(така като гледам по картата на ВТ) и искам да питам някой има ли някакви отзиви за сервиза-добре ли работят и може ли да им се има доверие,че вече си патих от "монтьори",а и цените на този сервиз като гледам не са кой знае колко високи,по-скоро нормални,а и е близо до работата ми.Та ако някой е чувал нещо за тях-да сподели :wink:

vincenco777
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви за сервиз във Велико Търново

Мнениеот vincenco777 » Сря 14 сеп 2011 20:58

rusa_furia написа:Здравейте колеги.Наскоро открихме две изрязани дупки на голфа,които ми се ще да закърпя.Днес попаднах на един сервиз в Търново,който предлага всякакви услуги-ремонт,кърпене,боядисване, пастиране,тапициране и каквото друго можете да се сетите.Сервизът е Carlider,намира се някъде над КАТ(така като гледам по картата на ВТ) и искам да питам някой има ли някакви отзиви за сервиза-добре ли работят и може ли да им се има доверие,че вече си патих от "монтьори",а и цените на този сервиз като гледам не са кой знае колко високи,по-скоро нормални,а и е близо до работата ми.Та ако някой е чувал нещо за тях-да сподели :wink:

Кво става никой ли незнае или се правите?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”