Здравейте,
Регистрирах се тук за да ви предпазя от един сервиз в София, намиращ се на ул. "ПАНАГЮРИЩЕ" 37 СОФИЯ!!!
Ще обясна защо - ремонтирах си там колата (двигател - сегменти, гумички, и т.н.) преди две години като уж обещаха, че са добри, а и мой приятел работи там. След ремонта колата започна да пуши и да харчи по 1.5 литра масло на 1000км. Казаха ми, че било нормално. Да ама след 15000км. тя си продължаваше. Попитах ги какво става, а те ми отговориха, че колата ми била за основен ремонт на блока и т.н. Вчера разглобих колата - Алфа156 1.8TS 16V 2001г. в друг сервиз и ще ви кажа какво заварихме с приятелите - от 16 гумички на клапаните 15 бяха изпаднали. Ключовете на сегментите и на 4-те цилиндъра бяха В ЕДНА ЛИНИЯ!!! Клапаните не бяха напасвани като хората - и леглата и клапаните бяха лъскави. Човекът, дето сглобяваше двигателя, Максим (баш "майсторът"), беше натягал всичко на ръка, без динамометричен ключ. Едвам отвихме болтовете на главата, на биелните лагери, на разпределителните валове... Ужас!!! А самият той казваше, че ръката му била динамометричен ключ. Бях занесъл чисто нови ремъци DAYCO. Сега ремъците бяха с други надписи и дърти на кокъл. Гарнитурата на главата беше старата, но залепена със силикон. Новата, дето я бях занесъл - приватизирана явно.
Та не ходете там!!! Телефонът им е 9311179
Сервиз на ул."Панагюрище" 37 - Не стъпвайте.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Сервиз на ул."Панагюрище" 37 - Не стъпвайте.
Благодаря!Ще го имаме предвид! 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”