Днес си взех колата пасат б5 афн след смяна на ремък при един пич от Пловдив!!!!
Искам само да споделя впечатления!!!
Където и да отида ,навсякъде ми искаха минимум 150 лв ,а на мен ми взеха 60 лв(работата) и съм супер доволен ,тоя пич бачка супер бързо и много е точен даже и гаранция ми даде!!!!!
Който има некви болки с пасата да ми пише на лични и ше му дам телефона на майстора!!!
смяна на ремък !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: смяна на ремък !!!!
А ти гледа ли го в ръцете? Щото това изобщо не е цена за Б5 с цялото разглабяне което пада... И аз като си купих колата смених ремък и ролки за такъв труд и след 300км обтяжната ролка се строши, прескочи ремъка... после се оказа че нищо не е пипано, даже ролките бяха оригиналните 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Кой ремък точно?Защото за ангренажа,се сваля цялата маска отпред 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не го казвай кой е, щото ако наистина е СМЕНИЛ всичко за тези пари, колегите му ще го подпалят!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
60лв са си добри пари за 2 часа работа и аз не виждам нищо ненормално
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
KirilGeorgiev написа:60лв са си добри пари за 2 часа работа и аз не виждам нищо ненормално
На Б5цата е много играчка

KirilGeorgiev написа:60лв са си добри пари за 2 часа работа и аз не виждам нищо ненормално
За два часа забрави да стане кадърно. Има доста работа докато се стигне до ремака.
hooligan_sk написа:А ти гледа ли го в ръцете? Щото това изобщо не е цена за Б5 с цялото разглабяне което пада... И аз като си купих колата смених ремък и ролки за такъв труд и след 300км обтяжната ролка се строши, прескочи ремъка... после се оказа че нищо не е пипано, даже ролките бяха оригиналните

-
- Автомобил:
- Двигател:
Човека предлага кординати на майстор който взима тънки пари а на вас като не ви харесва си ходете по други сервизи да ви бръснат без сапун 

- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
никъде не съм споменал колко часа е работил а и има ли значение??
да точно преди да го сглоби се появих,показа ми новите сложени части (ангренажен ремък,двете ролки,пистов ремък)записа ми номера на колата ,датата ,километража и ми даде гаранция 50x.
Останах много доволен защото пипа все едно е негова колата,забърсва,проверява дали е затегнато,гресчица на всяко болтче абе мераклия!!!!Никого не ангажирам с моя майстор ,просто споделям впечатления.....
да точно преди да го сглоби се появих,показа ми новите сложени части (ангренажен ремък,двете ролки,пистов ремък)записа ми номера на колата ,датата ,километража и ми даде гаранция 50x.
Останах много доволен защото пипа все едно е негова колата,забърсва,проверява дали е затегнато,гресчица на всяко болтче абе мераклия!!!!Никого не ангажирам с моя майстор ,просто споделям впечатления.....
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Човека предлага кординати на майстор който взима тънки пари а на вас като не ви харесва си ходете по други сервизи да ви бръснат без сапун
Много хора си мислят че като е скъпо е качественно -много си зависи от майсторите.
В представителствата на vw бръснат яко и там са най-големите некадърници скрити под шапката на големия....
Знаете ли кво ми каза тоя пич дето ми смени ремъка-че му е много трудно в този бизнес защото не лъже хората и изкарва не толкова много кинти както повечето мошенници който само гледат да те извозят
Ето аз съм доволен за 60 кинта получих повече отколкото за 200 колкото ми искаха на други места-па все едни трудни "майстори" с претенции ........всеки влак си има пътници все пак ,но аз предпочитам по-евтиния с повече екстри ......
-
- Автомобил:
- Двигател:
Напиши кординатите на човека 

- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
а днес ходих пак при тоя пич да ми смени предните дискове!!!!познайте 20 кинта + смяна на прахоуловител на заден амортисьор!!! Супер попадение!!!!!
Има и такива хора, които разчитат на повече клиенти и доволно свършена работа, пред това да им удариш секирата и после да не се върнат.
Аз също от известно време ползвам нов човек за колата и цените за ремонт са направо смешни, в сравнение ако ида на друго място.
Аз също от известно време ползвам нов човек за колата и цените за ремонт са направо смешни, в сравнение ако ида на друго място.
- zinno
- Автомобил:
- Двигател:
Много хора си мислят че като е скъпо е качественно -много си зависи от майсторите.
Да...ама ходи го обяснявай, и особенно им се чудя на тези които оспорват мнението на вече проверил човек. Но има една приказка, че всеки си заслужава майстора...като знам какви клиенти имааааа
А иначе евала на колегата и дано да не се отърве от работа.
Да...ама ходи го обяснявай, и особенно им се чудя на тези които оспорват мнението на вече проверил човек. Но има една приказка, че всеки си заслужава майстора...като знам какви клиенти имааааа

А иначе евала на колегата и дано да не се отърве от работа.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”