Читав сервиз за Туарег
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Читав сервиз за Туарег
Колеги,досега четох единствено и само негативни мнения за сервизи.Някой няма ли да се похвали,че е ходил някъде и е доволен от определен сервиз или майстор. Моля Ви,Препоръчайте сервиз за Туарег-2007 г.Има ли сервиз,където спокойно да си направя едно обслужване.По-важното е за мен да го направят както трябва,парите също са от значение...но повече съм патил от "евтини некадърници" в квартала,отколкото от "скъпите оторизирани сервизи".В повечето от вашите коментари усещам особена неприязън към Сакар ауто и Порше,но все пак Те би трябвало да са в час с по-новите машини.Напоследък,ми се наложи да сменя две крушки на Туарега,едната я смених,а за другата смених три сервиза,никъде не знаеха,как се сменя крушка на завиващ фар..........егати и майсторите!!!!!Къде да ходя! 

Re: Читав сервиз за Туарег
Колега мога да те опътя при един добър маистор които се занимава с такива коли аз съм мнг.доволен от него.Работи в Овча Купел като влизаш от околовръсното и продължаваш само на ляво има лек десен завои и преди да изправиш има една пресечка в ляво виждасе една бяла сграда и накрая на сградата е сервиза в дясно от пред тие хотел момчето се казва Геле мнг.разбира и предимно се занимава все с такива коли аз съм мнг.доволен от него.Поздрави и дано ти бъда полезен
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”