Здравейте колеги.Имам поло 6N2 и от около половин година машинката на централно не бачка и изпуска въздух от системата някъде и не заключва вратите при пускане на алармата.От няколко дни не може да се заключва изобщо.Днес ми се скапа и ключалката на шофьорската врата явно патрона е изпуснал и сега се върти в свободно положение без да заключва вратите.Та въпроса ми е къде в Пловдив мога да намеря читав сервиз да ми оправят поне централното за да мога поне с алармата да я заключвам?
P.S Само не ми препоръчвайте сервиз Квалитет - ходил съм при тях,няма такива кожодери и мърлячи (взеха ми 200лв за ремонт на ел стъкла)

Ремонт на централно заключване, къде в Пловдив?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- ShikeraBoy
- Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
- Двигател: AMF
- ShikeraBoy
Re: Ремонт на централно заключване, къде в Пловдив?
Колеги никой ли не знае някой сервиз да си го оправя централното.Помогнете на колега в нужда 

- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Здр. колега. Това са твоите хора: Сервиз МЕГАЕЛ. Намират се до ул." Младежка".GSM 0898865630 Аз лично съм доволен. И да не забравиш да споделиш мнение.
- ShikeraBoy
Краси Кунчев написа:Здр. колега. Това са твоите хора: Сервиз МЕГАЕЛ. Намират се до ул." Младежка".GSM 0898865630 Аз лично съм доволен. И да не забравиш да споделиш мнение.
Колега днес успях да свърша тая работа най-накрая и посетих сервиз МЕГАЕЛ.Като цяло съм доволен от момчетата наистина си разбират от работата.Проблема беше в някакъв разпределител под волана и нова аларма си сложих и всичко е ток и жици.Като цяло цените са им нормални.Доволен!

На мен също ми ги препоръчаха, но не съм доволна - купих колата с проблем в отключването на задната врата. Като изключа алармата, тя не може да се отвори отвън, а само отвътре, а чат-пат и отвътре не става, а трябва да включвам и изключвам алармата за да се отключи в един момент. Отидох във въпросния сервиз, казах само две думи и без да я видят, без нищо - отидете в официалния сервиз на VW

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”