:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Ремонт на централно заключване, къде в Пловдив?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
ShikeraBoy
Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
Двигател: AMF

Ремонт на централно заключване, къде в Пловдив?

Мнениеот ShikeraBoy » Пон 24 окт 2011 17:22

Здравейте колеги.Имам поло 6N2 и от около половин година машинката на централно не бачка и изпуска въздух от системата някъде и не заключва вратите при пускане на алармата.От няколко дни не може да се заключва изобщо.Днес ми се скапа и ключалката на шофьорската врата явно патрона е изпуснал и сега се върти в свободно положение без да заключва вратите.Та въпроса ми е къде в Пловдив мога да намеря читав сервиз да ми оправят поне централното за да мога поне с алармата да я заключвам?

P.S Само не ми препоръчвайте сервиз Квалитет - ходил съм при тях,няма такива кожодери и мърлячи (взеха ми 200лв за ремонт на ел стъкла)

Потребителски аватар
ShikeraBoy

Re: Ремонт на централно заключване, къде в Пловдив?

Мнениеот ShikeraBoy » Съб 29 окт 2011 12:08

Колеги никой ли не знае някой сервиз да си го оправя централното.Помогнете на колега в нужда :D

Потребителски аватар
Краси Кунчев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Краси Кунчев » Пет 02 дек 2011 17:46

Здр. колега. Това са твоите хора: Сервиз МЕГАЕЛ. Намират се до ул." Младежка".GSM 0898865630 Аз лично съм доволен. И да не забравиш да споделиш мнение.

Потребителски аватар
kasapina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kasapina » Съб 31 дек 2011 20:05

Потребителски аватар
ShikeraBoy

Мнениеот ShikeraBoy » Сря 04 яну 2012 16:54

Краси Кунчев написа:Здр. колега. Това са твоите хора: Сервиз МЕГАЕЛ. Намират се до ул." Младежка".GSM 0898865630 Аз лично съм доволен. И да не забравиш да споделиш мнение.

Колега днес успях да свърша тая работа най-накрая и посетих сервиз МЕГАЕЛ.Като цяло съм доволен от момчетата наистина си разбират от работата.Проблема беше в някакъв разпределител под волана и нова аларма си сложих и всичко е ток и жици.Като цяло цените са им нормални.Доволен! :D :D

Самира
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Самира » Чет 07 юни 2012 12:04

На мен също ми ги препоръчаха, но не съм доволна - купих колата с проблем в отключването на задната врата. Като изключа алармата, тя не може да се отвори отвън, а само отвътре, а чат-пат и отвътре не става, а трябва да включвам и изключвам алармата за да се отключи в един момент. Отидох във въпросния сервиз, казах само две думи и без да я видят, без нищо - отидете в официалния сервиз на VW :roll: :не:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”