Здравейте, колеги!
Появи се теч от Голфа 1.6 101кс 2000г, двигател AKL. Иска ми се да бъде погледната рейката и ако може да се рециклира или ако трябва ще се търси втора ръка от някоя морга, но ме интересува някой хубав сервиз в Бургас, който да ми препоръчате. Попрочетох някои теми и до колкото разбирам трябва да се подготвя с цена около 150-250лв, но все пак ако някой има идея къде в Бургас може да се свърши работата качествено - да каже.
Благодаря предварително :)

Сервиз за ремонт на рейка в гр. Бургас?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: Сервиз за ремонт на рейка в гр. Бургас?
VW сервиза, М.Рудник на Шилото. Сервизът е препоръчван във форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сервиз за ремонт на рейка в гр. Бургас?
0887096949
Това е тела на човек който рециклира рейки професионално в Бургас, дава им 1 година гаранция . Рейката трябва да бъде свалена от автомобила .
Преди 2-3 години рециклирах моята - за сега държи :)
Около 120-150 лв мисля е услугата (не помня) - само рециклажа , човека не се занимава с монтаж/демонтаж на рейки . За да важи гаранцията мисля че трябва да си купиш и нови маншони.
Това е тела на човек който рециклира рейки професионално в Бургас, дава им 1 година гаранция . Рейката трябва да бъде свалена от автомобила .
Преди 2-3 години рециклирах моята - за сега държи :)
Около 120-150 лв мисля е услугата (не помня) - само рециклажа , човека не се занимава с монтаж/демонтаж на рейки . За да важи гаранцията мисля че трябва да си купиш и нови маншони.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”