Преди няколко месеца претърпях катастрофа с полото и сега съм го оставила в сервиза на един мой съсед, за да ми го стегне.
Понеже ми е спукан водния радиатор, той препоръча да вземем нов за 80 лв., защото не било добре да се слага стар. Предложи ми да ми търси и нов ляв фар, но аз мисля, че е по-добре да си го търся него из автоморгите, защото разликата в цената е голяма - новият струва 60 лв., а на старо са м/у 20-40 лв.
Търся си и лайсна за под предната решетка, която ми е счупена /отново на старо/ която ми предлагат за 30 лв., също и дясно огледало /20-25 лв. на старо/, но смяната му в момента не е наложителна.
Аз живея в Дружба 1, ако можете да ми препоръчате автоморга на близо, на която да звънна да питам за части или пък вие да предлагате такива - ще съм ви много благодарна.
Другите неща, които имам като повреди са - леко огъната и от двете страни предна голяма броня /която ми казаха, че може да се изправи след нагряване/ и леко изкривен преден капак, който не затваря плътно /пак същия автомонтьор ми каза, че варианта да се оправи той е като се изчука и след това пребоядиса, само че не сме говорили за пари, които това евентуално ще ми струва/.
Ако имате някакви съвети или препоръки, ще съм ви много благодарна!