Ремонт на Polo 1,9 D, модел 1997 г.

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
yanapan
Автомобил:
Двигател:

Ремонт на Polo 1,9 D, модел 1997 г.

Мнениеот yanapan » Пон 12 дек 2011 18:46

Здравейте,

Преди няколко месеца претърпях катастрофа с полото и сега съм го оставила в сервиза на един мой съсед, за да ми го стегне.
Понеже ми е спукан водния радиатор, той препоръча да вземем нов за 80 лв., защото не било добре да се слага стар. Предложи ми да ми търси и нов ляв фар, но аз мисля, че е по-добре да си го търся него из автоморгите, защото разликата в цената е голяма - новият струва 60 лв., а на старо са м/у 20-40 лв.
Търся си и лайсна за под предната решетка, която ми е счупена /отново на старо/ която ми предлагат за 30 лв., също и дясно огледало /20-25 лв. на старо/, но смяната му в момента не е наложителна.
Аз живея в Дружба 1, ако можете да ми препоръчате автоморга на близо, на която да звънна да питам за части или пък вие да предлагате такива - ще съм ви много благодарна.
Другите неща, които имам като повреди са - леко огъната и от двете страни предна голяма броня /която ми казаха, че може да се изправи след нагряване/ и леко изкривен преден капак, който не затваря плътно /пак същия автомонтьор ми каза, че варианта да се оправи той е като се изчука и след това пребоядиса, само че не сме говорили за пари, които това евентуално ще ми струва/.

Ако имате някакви съвети или препоръки, ще съм ви много благодарна! :)

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ремонт на Polo 1,9 D, модел 1997 г.

Мнениеот °niksi° » Вто 13 дек 2011 14:30

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”