Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклиматици

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклиматици

Мнениеот vanesto » Съб 23 май 2015 16:36

Здравейте колеги, моля да ми препоръчате читав сервиз във Варна, където да могат да ми сменят моторчето на клапата за топло/студено. Говорих с колегата zfa159, моторчето е за смяна, въпроса е, че нямам идея за сервиз. Идеята ми е да го свалят някъде, аз да си намеря ново, защото излизат два модела, и да ми го монтират. И другото е, казаха ми че се сменя без да се сваля таблото, дали наистина е така?

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Re: Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклима

Мнениеот vanesto » Пет 19 юни 2015 11:59

Проблема е решен, всъщност се оказаха няколко проблема:
1. Някой преди мен се е правил на майстор и е измъкнал буксата на клапата за насочване нагоре-надолу по незнайни причини. Клапата сега си работи.
2. Този "майстор" си е забравил в парното цяла кутия цигари и запалка :screwy
3. Запалката се е заклещила в температурната клапа, като е изкривила ламарината, счупени са и зъбите на моторчето, след това запалката се е счупила на две и е гръмнала вътре :scare3 Не се сетих да снимам кутията и запалката.
4. Решихме да сменим и радиаторчето на парното, така и така е свалено таблото, и добре че го сменихме, защото старото беше тръгнало да се разпада в единия ъгъл.
Искам да благодаря на Божо от сервиз Стренд във Варна, оправи всичко на много прилична цена. Жив и здрав!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”