Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклиматици
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклиматици
Здравейте колеги, моля да ми препоръчате читав сервиз във Варна, където да могат да ми сменят моторчето на клапата за топло/студено. Говорих с колегата zfa159, моторчето е за смяна, въпроса е, че нямам идея за сервиз. Идеята ми е да го свалят някъде, аз да си намеря ново, защото излизат два модела, и да ми го монтират. И другото е, казаха ми че се сменя без да се сваля таблото, дали наистина е така?
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Голф 4 климатроник - търся сервиз във Варна за автоклима
Проблема е решен, всъщност се оказаха няколко проблема:
1. Някой преди мен се е правил на майстор и е измъкнал буксата на клапата за насочване нагоре-надолу по незнайни причини. Клапата сега си работи.
2. Този "майстор" си е забравил в парното цяла кутия цигари и запалка
3. Запалката се е заклещила в температурната клапа, като е изкривила ламарината, счупени са и зъбите на моторчето, след това запалката се е счупила на две и е гръмнала вътре
Не се сетих да снимам кутията и запалката.
4. Решихме да сменим и радиаторчето на парното, така и така е свалено таблото, и добре че го сменихме, защото старото беше тръгнало да се разпада в единия ъгъл.
Искам да благодаря на Божо от сервиз Стренд във Варна, оправи всичко на много прилична цена. Жив и здрав!
1. Някой преди мен се е правил на майстор и е измъкнал буксата на клапата за насочване нагоре-надолу по незнайни причини. Клапата сега си работи.
2. Този "майстор" си е забравил в парното цяла кутия цигари и запалка

3. Запалката се е заклещила в температурната клапа, като е изкривила ламарината, счупени са и зъбите на моторчето, след това запалката се е счупила на две и е гръмнала вътре

4. Решихме да сменим и радиаторчето на парното, така и така е свалено таблото, и добре че го сменихме, защото старото беше тръгнало да се разпада в единия ъгъл.
Искам да благодаря на Божо от сервиз Стренд във Варна, оправи всичко на много прилична цена. Жив и здрав!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”