Търси се сервиз за ел частта за голф 3

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
pmidas
Автомобил:
Двигател:

Търси се сервиз за ел частта за голф 3

Мнениеот pmidas » Чет 29 дек 2011 20:01

Здравейте колеги,

Имам Голф3 1.6, 75кс, 96г.
Забелязах че от шофьорската страна късия фар не работи (от пасажерската страна работи). Дългите и габаритите от двете страни работят. Смених крушката - проблема остана. Замерих кабелчето което се намира в самия фар - не е прекъснато). Пробвах и размених кабелите дълги - къси. От тази проба установих че не достига + на късите. Пробвах да проследя кабела ..... но там са едни снопове. ..... За сега ще сменя кабелите дълги - къси и на двата фара и ще карам на дълги (за да може да светят късите :) ) та да не ме глобят някъде.

Пускам темата за да ми препоръчате сервиз (близко до Младостите на София) който може да отстрани проблема (от който сте доволни).

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Търси се сервиз за ел частта за голф 3

Мнениеот vasstop » Чет 29 дек 2011 20:57

viewtopic.php?f=13&t=7096
Мишо може да ти помогне.

i3v3a3n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i3v3a3n » Чет 29 дек 2011 21:23

в краката си имаш табло с бушончета прегледай ги дали са здрави за фаровете са ти 4ри бушончета две ляво дясно за къси и габарити и две за дългите там ти е проблема

pmidas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pmidas » Сря 04 яну 2012 19:14

i3v3a3n написа:в краката си имаш табло с бушончета прегледай ги дали са здрави за фаровете са ти 4ри бушончета две ляво дясно за къси и габарити и две за дългите там ти е проблема

Мерси много - проблема е решен. Бушона падна заедно с кората (откачил се беше). След като го поставих обратно, проблема се оправи

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”