Здравейте,колега!
Та наложи ми се купувам тампони за двигателя на голф1, но понеже там поните идват голи, без едни буферни тампончета който седят в двата края на тампона, ето ги и тях: http://www.ebay.com/itm/VW-Mk1-Rabbit-J ... acf3c#shId
Въпроса ми е, някой който се занимава с продажбата на авточасти може ли да провери в някой магазин дали продават тази тампончета.Обиколил съм всичките магазини в Бургас в търсенето на тази част и така и не я намерих.Ще съм безкрайно благодарен на колегата който го намери и ще има задължително почерпка на някой от съборите.Ако някой намери нека ми пише на лично.
Търсене на част.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търсене на част.
Няма ли някой който работи в магазин за авточасти да удари едно рамо? 

- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Vencitu написа:Няма ли някой който работи в магазин за авточасти да удари едно рамо?
Реално каква е функцията на това което търсиш? Работя в магазин за авточасти, виждал съм доста тампони за мотор, включително за единичка, но не и с тази част която търсиш.
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
В обявата в ибей има сериен номер, ще проверя и по него тия дни в някой магазини понеже тия дни видях, а функцията му е да не позволява на тампона да се допира до чиста ламарина при което да се появят още по големи вибрации на самото купе и да ти се отвият всички болтчета по таблото
. Понеже аз нямам един от тези тампони с овалния централен профил и тампона ми е забит в ламарината и цялото ми табло трака като не видяло.

- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Ако можеш снимай това, което са ти пратили и кажи за какъв мотор са тампоните, утре като отида на работа ще погледна какво пише в букварите. 

- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
няма как да ги снимам тези тампони понеже още са на колата, ако може използваи тези от снимката в ибеи както и серийния номер,мотора оригиналния е 1,6.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”