Търсене на част.

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Търсене на част.

Мнениеот Vencitu » Пон 16 яну 2012 20:35

Здравейте,колега!
Та наложи ми се купувам тампони за двигателя на голф1, но понеже там поните идват голи, без едни буферни тампончета който седят в двата края на тампона, ето ги и тях: http://www.ebay.com/itm/VW-Mk1-Rabbit-J ... acf3c#shId
Въпроса ми е, някой който се занимава с продажбата на авточасти може ли да провери в някой магазин дали продават тази тампончета.Обиколил съм всичките магазини в Бургас в търсенето на тази част и така и не я намерих.Ще съм безкрайно благодарен на колегата който го намери и ще има задължително почерпка на някой от съборите.Ако някой намери нека ми пише на лично.

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Re: Търсене на част.

Мнениеот Vencitu » Вто 17 яну 2012 17:40

Няма ли някой който работи в магазин за авточасти да удари едно рамо? :shock

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Вто 17 яну 2012 21:22

Vencitu написа:Няма ли някой който работи в магазин за авточасти да удари едно рамо? :shock

Реално каква е функцията на това което търсиш? Работя в магазин за авточасти, виждал съм доста тампони за мотор, включително за единичка, но не и с тази част която търсиш.

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Вто 17 яну 2012 21:45

В обявата в ибей има сериен номер, ще проверя и по него тия дни в някой магазини понеже тия дни видях, а функцията му е да не позволява на тампона да се допира до чиста ламарина при което да се появят още по големи вибрации на самото купе и да ти се отвият всички болтчета по таблото :lol:. Понеже аз нямам един от тези тампони с овалния централен профил и тампона ми е забит в ламарината и цялото ми табло трака като не видяло.

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Вто 17 яну 2012 21:50

Ако можеш снимай това, което са ти пратили и кажи за какъв мотор са тампоните, утре като отида на работа ще погледна какво пише в букварите. :да:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Сря 18 яну 2012 7:27

няма как да ги снимам тези тампони понеже още са на колата, ако може използваи тези от снимката в ибеи както и серийния номер,мотора оригиналния е 1,6.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”