:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Нелас авточасти-отзиви

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
jrebeca84
Автомобил:
Двигател:

Нелас авточасти-отзиви

Мнениеот jrebeca84 » Съб 21 яну 2012 18:53

Здравеите,колеги искам да ви попитам какви са ви отзивите на тези,които са ползвали услугите на Нелас Авточасти,на Бул.Климент Охридски 144? Отворих темата понеже,карам Голф 3 GTI 97г. и реших да отида днеска до тях за да проверя,какви са цените на биалетките и тампоните на макферсона.Останах доста изненадан от цените: Биалетки:12лв.броиката(немски); Тампона за макферсона с лагера:20лв. Разликата с другите магазини,където съм ходил е осезаема в цените,а именно биалетките вървят между 30-50лв. а за макферсона не си спомням точно но със сигурност беше повече от 20лв.за комплекта.Та въпроса ми е,дали не са доста ниски цените за тези части? Мерси предварително :)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Нелас авточасти-отзиви

Мнениеот Теодор » Съб 21 яну 2012 19:24

От 10г пазарувам от тях и нямам проблеми :idea: Само 1 път понеже поисках нещо по евтино взех тампони на макферсона Febi и не изкараха и 3мес после пак от тях си взех Лемфьордер и 4г все още държат :wink:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Съб 21 яну 2012 19:28

Тези биалети от 30-50 лева да не са позлатени :shock 12 лева за алтернативна биалета си е нормална :idea:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 21 яну 2012 22:36

Абе тез нали беха спрели да продават за леки коли и минаха само за камиони,пак ли са почна ли :?:

На времето като бяха в дървеница срещу Евромаркет на гърнба на стария севиз на Хюндай-Инд Комерс съм ги ползвал много,не съм имал ядове с никакви тяхни части между другото,карам вече 5г. и повече от 100к км. с тампони на пр.макферсони купувани от тях без никви ядове,а има доста теми за разни тампони дет карат по 5-10к км. :idea:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”