сервиз бош в бургас - не ходете там!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
сервиз бош в бургас - не ходете там!
колеги, днес ми се наложи да се боря с последиците на изключително некомпетентна и дори вулгарна техническа намеса, упражнена спрямо един повреден температурен датчик на радиатор на ауди В4. в гореспоменатия сервиз са счупили споменатия датчик в опитите си да го сменят с нов, в следствие на което се е наложило радиатора да се носи на друг майстор за лепене на бронзова втулка, за да се смени шибания датчик. е, другия майстор залепил брозова втулка, монтирал новия датчик и радиатора бил отнесен обратно в бош-сервиз за монтаж. да, ама поради задълбочените технически познания и гъвкавите физически умения на монтьорите в този фамозен сервиз, последвало счупване на пластмасовия щуцер, който свързва радиатора с преливника на компесаторния съд. в крайна сметка, виновните се опитали да покрият следите с пистолет за топъл силикон, с който бяха "залепили" целия радиатор, но не и счупения щуцер. преките финансови загуби, произлизащи от "компетентната" намеса, възлизат на 25 лв., + още около 10 лв. косвени (обикаляне на бургас). благодарение на благия нрав на пострадалия ми приятел, нямаше повторно посещение при тези очарователни хора. управителя на сервиза се казва Стоян Рошидовски и ако нещо от написаното не е вярно, нека ме опровергае!
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Re: сервиз бош в бургас - не ходете там!
В този до затвора ми взеха 500лв за ролки ремъци 4 филтъра и масло само преценете струва ли си като всички части са от тях.. а на скоро ми се наложи да водя колата на диагностика и колегата при изписана грешка на вагком-а датчик на ХОЛ ми казва датчик на колянов вал и за 10-тина мин диагностика ми взеха 30лв
и искаха да ми вземах още 70 за почистване на дросел .. 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: сервиз бош в бургас - не ходете там!
И аз не съм доволен от Пловдивския Бош сервиз в Кючук Париж. Беше преди време....отидох там за настроика на моното....излезна един оперен майстор който не опираше в земята...така се беше надул....гледа, човърка, вика готово...взе ми 20 лева....и накрая нищо...оправих си колата сам с четене точно в този форум....така че благодаря на всички тук...но не и на онези там.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”